Testuj [emoji2]
Tak! Testuj śmiało jutro rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testuj [emoji2]
Gratuluję Wam z całego serca [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Widzicie, mówiłam że 2019 będzie nasz!!Witam [emoji2] U mnie się już sytuacja rozjasnila.. byłam rano na becie wynik 61, więc to na pewno ciąża
W piątek powtórzę.
Ja mam dzisiaj 13dc i zaczynam zabawę z testami owu. Narazie nie pomogę bo sama jestem zielona w tyn temacie [emoji16]Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było i pewnie zapomnalyscie o mnie.... Wchodzę a tu takie nowiny!! Gratuluję kreseczek. Pięknie się zaczą nowy rok.
Na jestem właśnie po owu. Robiłam pierwszy raz testy owu. I pierwszy wyszedł blady kolejny ciut ciemniejszy i myślałam ze następny to bedzie2 piekna krecha ale wyszedł blado... Wiec sama nie wiem... Użyłam tylko czterech i tylko jeden był wyraźny ale nie tak jak pisalo na opakowaniu. Robiłam je codziennie wieczorem miedzy 21-22 i pilnowalam zeby nie pić i nie. Siusiac przed testem. Czy to znaczy ze nie było owulacji? Czy była i szybko minęła czy może jajo sie wchłoneło? No nic pozostaje czekac na @. A jak wy robicie albo zrobiliście testy owu?
Testuj [emoji2]
A luteiny nie dostałaś ? Ja przy nawykowych poronieniach to juz w czasie starań ja biorę od owulacjiTrzymam z całych sił kochana [emoji8] w końcu musi być dobrze
Najbardziej boję się tego że progesteron wyjdzie niski, w poprzedniej ciąży był na poziomie 1.60 i prawdopodobnie dlatego straciłam ciążę... Do wieczora osiwieje [emoji6]
A który dzień cyklu ?Slychaj a jak zrobię go teraz o tej godz będzie coś widać ?
Slychaj a jak zrobię go teraz o tej godz będzie coś widać ?
A który dzień cyklu ?
Trzymam kciukiIdę zaryzykować [emoji847][emoji847]