Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owocnego Nowego Roku 2019r żeby plany i cele się spełniły, ja tez zaczynam próbować 3majcie kciuki
U mnie 30,33 cykle, dłuży się troszkęJa to mam 29 cykle i ost to cały czas albo 5,6 wiec hmm trzeba poczekać i się nie stresować [emoji23]
U mnie 30,33 cykle, dłuży się troszkę
Pewnie że takAle warto czekać i wyczekiwać [emoji5]
Za to potem ile szczęścia i radości [emoji6]
Zawsze takie długie cykle masz ?Ja mam dzis 48 dc i @ na 4 go jesli cie to pocieszy
Chyba dzisiaj to taki dzień jest....ja mam wrażenie że odkąd zaczęłam starania to tak jakby już ze dwa cykle minęłyU mnie dzisiaj 6 dpo. Cycki szczypią. Żadnych innych objawów..... A do 9 jeszcze tyle dni
No właśnie na 11-12 styczeń jak się nie myleOjej a ty masz termin @ jutro/pojutrze?
@Bunia1992 hej oczywiście trzymam kciuki! Rozgosc sie oby ma krótko [emoji14] kiedy masz kolejna @?