reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Cześć dziewczyny już w 2019 roku. Teraz 2 kreseczki się posypią na Maxa. Jak tam po sylwestrze? Gdzie bylyście? Sale? Domówki? W domku z rodzinką? Ja nic nie pilam bo na test za wcześnie ale nie chciałam mieć wyrzutów sumienia.

reklama
Cześć dziewczyny już w 2019 roku. Teraz 2 kreseczki się posypią na Maxa. Jak tam po sylwestrze? Gdzie bylyście? Sale? Domówki? W domku z rodzinką? Ja nic nie pilam bo na test za wcześnie ale nie chciałam mieć wyrzutów sumienia.
Domówka. Ja na trzeźwo bo też czekam na testowanie a że wszyscy pili trzeba było się tłumaczyć :/ czemu nie piję..... Ech... (Nasi znajomi oprócz najbliższej mojej przyjaciółki nie wiedzą, że się staramy).

[GROUP=][/GROUP]
Domówka. Ja na trzeźwo bo też czekam na testowanie a że wszyscy pili trzeba było się tłumaczyć :/ czemu nie piję..... Ech... (Nasi znajomi oprócz najbliższej mojej przyjaciółki nie wiedzą, że się staramy).
My też domówka. U Nas też nikt nie wie. Nie potrzebuje zbędnych pytań. Irytują mnie strasznie. Mój mąż ma zawsze dobra odpowiedź jak się zapyta kiedy dziecko hehe - zabieramy sie do pracy zaraz po Was hehe

Trzymam mocno kciuki. Ja mam cykle co 23, 24 dni i jutro idę na pierwszą wizytę jeżeli chodzi o monitoring w tym cyklu. Sądzę że jutro dostanę receptę na pregnyl.

W zeszłym cyklu byłam dziesiątego dnia to pęcherzyki ładnie rosły A będąc trzy dni później czyli trzynastego dnia cyklu już pęcherzyk zapadnięty. Mam nadzieję że w tym cyklu wszystko pójdzie pomyślnie jutro już jedenasty dzień cyklu ....
Na pewno ładnie urósł [emoji3590]

Ja wróciłam z domowki o 7 rano :) teraz o 13 sie obudzilam :p nie piłam, przyjaciele kupili mi piwka zero bo uprzedzilam ich wczesniej o co chodzi :)
@Lovi23 mocno trzymam kciuki!!!

O 07:00 rano!!!? Masz zdrowie :)

I powiem Ci że w ogóle zmęczona nie byłam, tak się zagadaliśmy że czas nie wiem kiedy uciekał a bez alkoholu jakoś łatwiej poszło :p po alko dawno bym spała pewnie.
uwielbiam takie domówki spokojne, dużo gadania i śmiechu i czas ucieka nawet nie wiadomo kiedy :p
Jedyne na co jestem zła że temperature mierzyłam o tej 13 i srenio mogę ją brać po uwagę chociaż spałam 6 godzin :p

reklama
Do góry