reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Cześć dziewczyny już w 2019 roku. Teraz 2 kreseczki się posypią na Maxa. Jak tam po sylwestrze? Gdzie bylyście? Sale? Domówki? W domku z rodzinką? Ja nic nie pilam bo na test za wcześnie ale nie chciałam mieć wyrzutów sumienia.

reklama
Cześć dziewczyny już w 2019 roku. Teraz 2 kreseczki się posypią na Maxa. Jak tam po sylwestrze? Gdzie bylyście? Sale? Domówki? W domku z rodzinką? Ja nic nie pilam bo na test za wcześnie ale nie chciałam mieć wyrzutów sumienia.
Domówka. Ja na trzeźwo bo też czekam na testowanie a że wszyscy pili trzeba było się tłumaczyć :/ czemu nie piję..... Ech... (Nasi znajomi oprócz najbliższej mojej przyjaciółki nie wiedzą, że się staramy).

[GROUP=][/GROUP]
Domówka. Ja na trzeźwo bo też czekam na testowanie a że wszyscy pili trzeba było się tłumaczyć :/ czemu nie piję..... Ech... (Nasi znajomi oprócz najbliższej mojej przyjaciółki nie wiedzą, że się staramy).
My też domówka. U Nas też nikt nie wie. Nie potrzebuje zbędnych pytań. Irytują mnie strasznie. Mój mąż ma zawsze dobra odpowiedź jak się zapyta kiedy dziecko hehe - zabieramy sie do pracy zaraz po Was hehe

Trzymam mocno kciuki. Ja mam cykle co 23, 24 dni i jutro idę na pierwszą wizytę jeżeli chodzi o monitoring w tym cyklu. Sądzę że jutro dostanę receptę na pregnyl.

W zeszłym cyklu byłam dziesiątego dnia to pęcherzyki ładnie rosły A będąc trzy dni później czyli trzynastego dnia cyklu już pęcherzyk zapadnięty. Mam nadzieję że w tym cyklu wszystko pójdzie pomyślnie jutro już jedenasty dzień cyklu ....
Na pewno ładnie urósł [emoji3590]

Ja wróciłam z domowki o 7 rano :) teraz o 13 sie obudzilam :p nie piłam, przyjaciele kupili mi piwka zero bo uprzedzilam ich wczesniej o co chodzi :)
@Lovi23 mocno trzymam kciuki!!!

O 07:00 rano!!!? Masz zdrowie :)

I powiem Ci że w ogóle zmęczona nie byłam, tak się zagadaliśmy że czas nie wiem kiedy uciekał a bez alkoholu jakoś łatwiej poszło :p po alko dawno bym spała pewnie.
uwielbiam takie domówki spokojne, dużo gadania i śmiechu i czas ucieka nawet nie wiadomo kiedy :p
Jedyne na co jestem zła że temperature mierzyłam o tej 13 i srenio mogę ją brać po uwagę chociaż spałam 6 godzin :p

reklama
Do góry