reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Na którą by nie padł będę skakać z radości [emoji176], ja się grzecznie ustawię w kolejce i będę czekać i działać (a przecież to sama przyjemność [emoji4])

No kurde mój niż jest jeszcze bardzo atrakcyjny to tez mogę dalej poćwiczyć [emoji23][emoji23][emoji23] a radować się będę tez będę razem z wami [emoji7][emoji173]️

reklama
Czytam ten wątek i się uśmiecham! Dołączam się do staraczek 2019!
Za nami 4 cykle starań, jeden monitoring i wniosek, ze pęcherzyk rośnie ALE.... zapada się i dupa blada. Za kilka dni idę na zastrzyk, aby pęcherzyk pękł.
Trzymam za Was kciuki i proszę....Wy takze trzymajcie za mnie.

Inka, 32 lata
Witaj !!! I bede trzymac kciuki za Ciebie mocno !

Za nami 4 cykle starań, jeden monitoring i wniosek, ze pęcherzyk rośnie ALE.... zapada się i dupa blada. Za kilka dni idę na zastrzyk, aby pęcherzyk pękł.

Inka, 32 lata
Cześć [emoji112] w takim razie miło poznać i czekamy na dobre wieści od Ciebie moja droga [emoji176]

Inka, 32 lata

Ja mam kochana 33 wiec blisko [emoji7] oczywiście ze tutaj trzymamy kciuki [emoji851]

Dziewczynki to ja trzymam kciukasy za jutrzejsze testy! Ja w domu takowych nie posiadam więc grzecznie czekam do 4 stycznia :)
A prolaktyne badałam w 4dc (robi się między 3, a 5 dc z tego co wiem).

Inka, 32 lata
Witaj ! Trzymamy!

reklama
Do góry