reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Na którą by nie padł będę skakać z radości [emoji176], ja się grzecznie ustawię w kolejce i będę czekać i działać (a przecież to sama przyjemność [emoji4])

No kurde mój niż jest jeszcze bardzo atrakcyjny to tez mogę dalej poćwiczyć [emoji23][emoji23][emoji23] a radować się będę tez będę razem z wami [emoji7][emoji173]️

reklama
Czytam ten wątek i się uśmiecham! Dołączam się do staraczek 2019!
Za nami 4 cykle starań, jeden monitoring i wniosek, ze pęcherzyk rośnie ALE.... zapada się i dupa blada. Za kilka dni idę na zastrzyk, aby pęcherzyk pękł.
Trzymam za Was kciuki i proszę....Wy takze trzymajcie za mnie.

Inka, 32 lata
Witaj !!! I bede trzymac kciuki za Ciebie mocno !

Za nami 4 cykle starań, jeden monitoring i wniosek, ze pęcherzyk rośnie ALE.... zapada się i dupa blada. Za kilka dni idę na zastrzyk, aby pęcherzyk pękł.

Inka, 32 lata
Cześć [emoji112] w takim razie miło poznać i czekamy na dobre wieści od Ciebie moja droga [emoji176]

Inka, 32 lata

Ja mam kochana 33 wiec blisko [emoji7] oczywiście ze tutaj trzymamy kciuki [emoji851]

Dziewczynki to ja trzymam kciukasy za jutrzejsze testy! Ja w domu takowych nie posiadam więc grzecznie czekam do 4 stycznia :)
A prolaktyne badałam w 4dc (robi się między 3, a 5 dc z tego co wiem).

Inka, 32 lata
Witaj ! Trzymamy!

reklama
Do góry