reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ale minęło mi krwawienie. Biorę luteinę. I znowu wierzę że się uda ..... Pije do tego zioła. Przywrotnik, pokrzywa, krwawnik. Nawet smaczne. Biorę też luteinę homeopatyczna. A dzisiaj przyszła mi maść z progesteronem. Biorę Wit B6, magnez, D3, Wit C 10000.
A I myofolic

reklama
10 dpo, test z rana o czułości 10. Wczoraj robiłam test o czułosci 25 i raczej negatywny (chociaz miałam przewidzenie jakby był cień cienia cienia). Rano to sprawdziłam i takie cuda. Jutro pójdę na betę 🙂

Załączniki

• 20200103_065740.jpg
    20200103_065740.jpg
    797,6 KB · Wyświetleń: 121
A próbowaliście inseminacji? No najgorzej jak nie wiedzą co nam jest. Człowiek by chciał znać najgorsza prawdę ale wiedzieć co mu jest i jak leczyć ta bezpłodność. U mnie w kwietniu minie rok. Ale ja nie patrzę na to przez pryzmat roku. Ja mam problemy już 5 lat. Chciałam zacząć się starać dwa lata temu ale rok.czasu miałam takie krwawienia że nawet nie było jak. I jak ustało w kwietniu to zaczęliśmy się starać i nic. Najgorsze jest to, że człowiek do wszystkiego dochodzi sam.

Mieliśmy inseminacje ale nie wyszło . Teraz już nie będę czekać.

Gratuluje 2 kreseczek :) U mnie dziś 9dpo ból i ciągniecie jajników strasznie, do tego piersi ... Poczekamy, zobaczymy ;)

A u nas po ginekologu. Beta mało przyrasta podejrzenie że rozwija się pozamaciczna. Nie powiedzą mi który to tydzień bo mam cykle między 27 a 37 dni. Co ciekawe macica ciążowa bo endometrium 2,5 cm. Za dwa tyg usg czy ciąża się rozwija czy już po poronieniu, czy pozamaciczna. Co lekarz to co innego. No nic pozostaje czekać.

U mnie właśnie koniec @. Mąż zapalony do nowych działań, a ja jakoś hmmm bez entuzjazmu. Bo gdzieś z tyłu głowy jest myśl że i tak pewnie nic z tego nie będzie. Ehhh lepiej biorę się za sprzątanie.
Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Do góry