reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ale minęło mi krwawienie. Biorę luteinę. I znowu wierzę że się uda ..... Pije do tego zioła. Przywrotnik, pokrzywa, krwawnik. Nawet smaczne. Biorę też luteinę homeopatyczna. A dzisiaj przyszła mi maść z progesteronem. Biorę Wit B6, magnez, D3, Wit C 10000.
A I myofolic

reklama
10 dpo, test z rana o czułości 10. Wczoraj robiłam test o czułosci 25 i raczej negatywny (chociaz miałam przewidzenie jakby był cień cienia cienia). Rano to sprawdziłam i takie cuda. Jutro pójdę na betę 🙂

Załączniki

• 20200103_065740.jpg
    20200103_065740.jpg
    797,6 KB · Wyświetleń: 119
A próbowaliście inseminacji? No najgorzej jak nie wiedzą co nam jest. Człowiek by chciał znać najgorsza prawdę ale wiedzieć co mu jest i jak leczyć ta bezpłodność. U mnie w kwietniu minie rok. Ale ja nie patrzę na to przez pryzmat roku. Ja mam problemy już 5 lat. Chciałam zacząć się starać dwa lata temu ale rok.czasu miałam takie krwawienia że nawet nie było jak. I jak ustało w kwietniu to zaczęliśmy się starać i nic. Najgorsze jest to, że człowiek do wszystkiego dochodzi sam.

Mieliśmy inseminacje ale nie wyszło . Teraz już nie będę czekać.

Gratuluje 2 kreseczek :) U mnie dziś 9dpo ból i ciągniecie jajników strasznie, do tego piersi ... Poczekamy, zobaczymy ;)

A u nas po ginekologu. Beta mało przyrasta podejrzenie że rozwija się pozamaciczna. Nie powiedzą mi który to tydzień bo mam cykle między 27 a 37 dni. Co ciekawe macica ciążowa bo endometrium 2,5 cm. Za dwa tyg usg czy ciąża się rozwija czy już po poronieniu, czy pozamaciczna. Co lekarz to co innego. No nic pozostaje czekać.

U mnie właśnie koniec @. Mąż zapalony do nowych działań, a ja jakoś hmmm bez entuzjazmu. Bo gdzieś z tyłu głowy jest myśl że i tak pewnie nic z tego nie będzie. Ehhh lepiej biorę się za sprzątanie.
Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Do góry