reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Mi wyskoczyło przy rejestracji, że 7 dni za darmo a później jakies opłaty sa. No zobaczymy.
Super ta apka dla takich laików jak ja. Wrzuciłam wszystkie testy i pokazało coś czego sama nigdy bym nie ogarnęła. Super porównuje te kreski. Lh najwyższe 13dc bo 200, 10dc -158 także miałaś rację Dwa+Trzy :) Szkoda tylko że trochę dziwnie to u mnie się przedstawia i dalej nie wiem co brać pod uwagę.
Niby bierze się pod uwagę 1 pozytywny test i na nim koniec :)

reklama
Cześć dziewczęta! Jak tam u Was? Podnieście mnie proszę na duchu, bo mam dziś jakiś kryzys... Ledwo wstałam z łóżka, wczoraj wieczorem jakby łapał mnie stan podgorączkowy, jestem 4-5 dni po owu a tu tyle jeszcze trzeba czekać w niepewności... Wczoraj zajmowałam się dzieciątkiem koleżanki, które ma 2 miesiące i strasznie mnie to rozczuliło...

Właśnie wróciłam od gina zrobił mi usg więc jeśli chodzi o moje bóle to na pewno nie sprawy kobiecie. Powiedział tylko że już zaczyna się coś dziać w prawym jajniku ale do owu jeszcze daleko.
Mało tego przepisał mi Clostilbegyt i mam zacząć brać jeśli przyjdzie następna @. Trochę dziwne bo wcześniej nie stwierdził że mam jakieś problemy z owu. Myślicie że dobrze że przepisał?
2 rzec którą mnie zdziwił kazał nie wapolzyc do soboty żeby plemniki nabrały mocy Wy w ogóle o tym myślicie?

Właśnie wróciłam od gina zrobił mi usg więc jeśli chodzi o moje bóle to na pewno nie sprawy kobiecie. Powiedział tylko że już zaczyna się coś dziać w prawym jajniku ale do owu jeszcze daleko.
Mało tego przepisał mi Clostilbegyt i mam zacząć brać jeśli przyjdzie następna @. Trochę dziwne bo wcześniej nie stwierdził że mam jakieś problemy z owu. Myślicie że dobrze że przepisał?
2 rzec którą mnie zdziwił kazał nie wapolzyc do soboty żeby plemniki nabrały mocy Wy w ogóle o tym myślicie?
Ja nie myślę o tym ile czasu plemniki potrzebują. Jak mamy ochotę, to mamy ochotę. Czasami próbujemy codziennie a czasami co dwa dni, to zależy. Dziwne, że dał coś na stymulację bo to to prawda? Skoro nie stwierdzono żadnych problemów... Może to tak wspomagająco tylko?

Długa przerwa nie jest dobra dla plemników . Optymalna to 4 dni max. My robiąc badania nasienia w 3 dniu i 5 dniu to przy 5 dniu były leniwe . Fakt było ich więcej ale były leniwe i zlepialy się

Ja nie myślę o tym ile czasu plemniki potrzebują. Jak mamy ochotę, to mamy ochotę. Czasami próbujemy codziennie a czasami co dwa dni, to zależy. Dziwne, że dał coś na stymulację bo to to prawda? Skoro nie stwierdzono żadnych problemów... Może to tak wspomagająco tylko?
Czytałam że na pewno nie zaszkodzi. Mówił że wspomagająco więc zastosuje się do rad zobaczymy.
Długa przerwa nie jest dobra dla plemników . Optymalna to 4 dni max. My robiąc badania nasienia w 3 dniu i 5 dniu to przy 5 dniu były leniwe . Fakt było ich więcej ale były leniwe i zlepialy się
Zrobię jak mówisz. Mój m jeszcze nie miał badanych plemników ale pamiętałam że za długo też nie można czekać

Adzik a przepisał Ci go z monitoringiem i zastrzykiem na pęknięcie pęcherza? Bo jeśli nie to chyba nie ma co brać. Też mi tak w ciemno przepisał, bez monitoringu i zastrzyku... Nie wzięłam bo się naczytalam, że przez takie podawanie tego leku mogą zrobić się trobiele. Zresztą mija się to z celem.

Na Clo się nie znam ale jeśli o plemniory chodzi to fakt, lubią 1 dzień przerwy ;) Tyle im wystarczy na regenerację. Przy pierwszej ciąży tego się trzymaliśmy w udanym cyklu bo wcześniej myślałam, że codzienne boboseksy będą bardziej skuteczne ;) I co drugi dzień są wypoczęte i nie ma szans na przegapienie owulacji ;)

Adzik a przepisał Ci go z monitoringiem i zastrzykiem na pęknięcie pęcherza? Bo jeśli nie to chyba nie ma co brać. Też mi tak w ciemno przepisał, bez monitoringu i zastrzyku... Nie wzięłam bo się naczytalam, że przez takie podawanie tego leku mogą zrobić się trobiele. Zresztą mija się to z celem.
Nie [emoji24] tylko kazał brać tabletki. Teraz to już nic nie wiem [emoji24]

reklama
Nie [emoji24] tylko kazał brać tabletki. Teraz to już nic nie wiem [emoji24]
Kochana to że ci nie kazał chodzić na monitoring to jego sprawa ale jeśli chcesz zacząć zażywać clo to możesz zażywać i na własną rękę chodzić do gin na monitoring i wtedy jak po pierwszym cyklu lekarz będzie widział że nie pęknie pęcherzyk to pewnie w drugim cyklu z clo sam zaproponuje monitoring przy clo i w razie wu da receptę na zastrzyk aby pękł pęcherzyk graafa.

Do góry