reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej hej gratuluję II i witam :) Czytam Was regularnie. Właśnie zawitalismy do Pl na weekend. Kupiłam z Solgaru cynk, castagnus, ale nie wiem czy mogę castagnus brać gdy biorę euthyrox?? I jak się to bierze? Cały cykl? Czy tak jak wiesiolek do połowy?
Mnie po informowano że castagnusa nie można brać z ethyroxem i brałam rano euthyrox a wieczorem castagnusa.

reklama
U mnie dziewczyny kolejny cykl bezowulacyjny.... Straciłam nadzieję na cokolwiek. Chyba się poddaje.

Jak to śpiewa moj ulubiony zespół....

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.. :(

Co tam dziewczynki u Was? Jakieś nowe kreseczki? Ja nawet w tym cyklu nie mierze temp. Odpuściłam wszystkie sprawdzania XD ale dziś czuję że jajnik pobolewa. Nawet straciłam rachubę który to już dc ale jakoś w środku hehe :) a może i dobrze :)

Tak. 9 dzień cyklu. W tym miesiącu nawet nie miałam szansy przez chwilę się nacieszyć i mieć cień nadzieji. Wczoraj skończył się okres, a dziś na USG już wiadomo że nie ma owu. Zero pęcherzyków. A clo które brałam 5 dni nabudowalo mi 4 cm torbiel.

reklama
Do góry