Kochana nie ma co tak myśleć, a może to zagnieżdżenie? Poza tym dużo słyszałam, że czasami w prawidłowo przebiegających ciążach pojawiają się plamienia. Nie trać jeszcze nadzieito tak jak u mnie ... @ ma byc 30 a wczoraj jakies plamienie brązowe jak by zapowiedź@ zrobiło mi się bardzo przykro
reklama
Opowiem wam coś, moja koleżanka stosowała tabletki antykoncepcyjne dodam że jest chuda jak szkapa i miała dwoje dzieci, oczywiście @ miała co miesiąc w przerwie , pewnego dnia stwierdziła że ma jakiegoś guza w brzuchu po wyczula twarda kulę
Co się okazało?! Była w ciąży i to UWAGA 6 miesiącu
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Przedawkowujesz ten kwas. 0,4 mamy brać. A ja ogólnie mam w normie jak nie biorę i mi lekarka kazała sobie łykać co dwa dni.
Nie przedawkowuje bo mam mutacje i lekarze kazali brać metylowany i zwykły
młoda1994
Czasami się tak zdarza. Ale pewnie była w szoku co?Opowiem wam coś, moja koleżanka stosowała tabletki antykoncepcyjne dodam że jest chuda jak szkapa i miała dwoje dzieci, oczywiście @ miała co miesiąc w przerwie , pewnego dnia stwierdziła że ma jakiegoś guza w brzuchu po wyczula twarda kulę
A dziecko urodziła zdrowe? Lekarz przed przepisaniem recepty na anty nie badał jej bo wiadomo żadne anty nie są 100% ze się nie zajdzie w ciążę?
Natalia198777
Tak ale to ok 2-3 dni przed @ a @ zawsze jak w zegarkuA mialas tak wcześniej? Ze bylo plamienie przed @?
Patrycja35
Trzymam kciuki by to było plamienie implantacyjne❤Tak ale to ok 2-3 dni przed @ a @ zawsze jak w zegarku
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
oj mam taka nadzieję to mój 2 cykl po lyzeczkowaniu ale powiem Ci że nigdy nie miałam objawów owu nigdy mnie nic nie bolało tylko przed okresem piersi puchly i bolały. A ten cykl to jakaś paranoja-14dc na bank owu bo testy wskazywały i strasznie bolał mnie lewy jajnik,2dni później straszne bóle brzucha i piersi mi nabrzmialy i tak jest do tej pory..w między czasie ból pleców 2dni takich że nie mogłam z łóżka wstać[emoji848][emoji848][emoji848]
Dziękuję. Mam nadzieje, że Ci się uda. Trzymam kciuki. A te kreska "owulacyjna" to chyba dobry znak
No w szoku, nie wiem jak to jest bo ona w Niemczech mieszka , ale tu jest potwierdzenie że wszystko w głowie, bo jak się tylko dowiedziała to brzuch się pokazał, dziecko zdrowe , duża dziewczynka po tacie już ma 4 lataCzasami się tak zdarza. Ale pewnie była w szoku co?
A dziecko urodziła zdrowe? Lekarz przed przepisaniem recepty na anty nie badał jej bo wiadomo żadne anty nie są 100% ze się nie zajdzie w ciążę?
reklama
młoda1994
Aha no ja mieszkam w DE ale nie wiem czy lekarze badają za każdym razem gdy przepisuja anty. Ale pewnie nie jeśli koleżanka zaszła w ciążę i nadal brała anty.No w szoku, nie wiem jak to jest bo ona w Niemczech mieszka , ale tu jest potwierdzenie że wszystko w głowie, bo jak się tylko dowiedziała to brzuch się pokazał, dziecko zdrowe , duża dziewczynka po tacie już ma 4 lata
Ja też tak miałam do póki nie wiedziałam że choruje na różne choroby nic mi nie było a jak tylko się dowiedziałam to wszystko się zaczęło chrzanic. Także też wiem że dużo robi głowa.
Najważniejsze że koleżanka urodziła zdrowe dziecko.