reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Opowiem wam coś, moja koleżanka stosowała tabletki antykoncepcyjne dodam że jest chuda jak szkapa i miała dwoje dzieci, oczywiście @ miała co miesiąc w przerwie , pewnego dnia stwierdziła że ma jakiegoś guza w brzuchu po wyczula twarda kulę
Co się okazało?! Była w ciąży i to UWAGA 6 miesiącu

Opowiem wam coś, moja koleżanka stosowała tabletki antykoncepcyjne dodam że jest chuda jak szkapa i miała dwoje dzieci, oczywiście @ miała co miesiąc w przerwie , pewnego dnia stwierdziła że ma jakiegoś guza w brzuchu po wyczula twarda kulę
Co się okazało?! Była w ciąży i to UWAGA 6 miesiącu
Czasami się tak zdarza. Ale pewnie była w szoku co?

A dziecko urodziła zdrowe? Lekarz przed przepisaniem recepty na anty nie badał jej bo wiadomo żadne anty nie są 100% ze się nie zajdzie w ciążę?

oj mam taka nadzieję to mój 2 cykl po lyzeczkowaniu ale powiem Ci że nigdy nie miałam objawów owu nigdy mnie nic nie bolało tylko przed okresem piersi puchly i bolały. A ten cykl to jakaś paranoja-14dc na bank owu bo testy wskazywały i strasznie bolał mnie lewy jajnik,2dni później straszne bóle brzucha i piersi mi nabrzmialy i tak jest do tej pory..w między czasie ból pleców 2dni takich że nie mogłam z łóżka wstać[emoji848][emoji848][emoji848]
Dziękuję. Mam nadzieje, że Ci się uda. Trzymam kciuki. A te kreska "owulacyjna" to chyba dobry znak

Czasami się tak zdarza. Ale pewnie była w szoku co?

A dziecko urodziła zdrowe? Lekarz przed przepisaniem recepty na anty nie badał jej bo wiadomo żadne anty nie są 100% ze się nie zajdzie w ciążę?
No w szoku, nie wiem jak to jest bo ona w Niemczech mieszka , ale tu jest potwierdzenie że wszystko w głowie, bo jak się tylko dowiedziała to brzuch się pokazał, dziecko zdrowe , duża dziewczynka po tacie już ma 4 lata

reklama
No w szoku, nie wiem jak to jest bo ona w Niemczech mieszka , ale tu jest potwierdzenie że wszystko w głowie, bo jak się tylko dowiedziała to brzuch się pokazał, dziecko zdrowe , duża dziewczynka po tacie już ma 4 lata
Aha no ja mieszkam w DE ale nie wiem czy lekarze badają za każdym razem gdy przepisuja anty. Ale pewnie nie jeśli koleżanka zaszła w ciążę i nadal brała anty.

Ja też tak miałam do póki nie wiedziałam że choruje na różne choroby nic mi nie było a jak tylko się dowiedziałam to wszystko się zaczęło chrzanic. Także też wiem że dużo robi głowa.

Najważniejsze że koleżanka urodziła zdrowe dziecko.

Do góry