reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ciekawa jestem co w tym miesiącu Nasze bliźniaki odwalą hahahahaha
Trzymam kciuki za wizytę :)
Yay nie ma torbieli w jajnikach, jajniki są piękne na USG :) Nic tylko się starać! :D A te moje bóle podbrzusza i jajników w okresie okołoowulacyjnym i po to ponoć moje odczuwanie pęknięcia pęcherzyka Graafa! Ja to zawsze muszę być wyjątkowa :D

Dziś już zaczęły mnie boleć plecy, a okres okołoowulacyjny ma zacząć się w sobotę, to może owu będzie wcześniej? Próbujemy :D

Yay nie ma torbieli w jajnikach, jajniki są piękne na USG :) Nic tylko się starać! :D A te moje bóle podbrzusza i jajników w okresie okołoowulacyjnym i po to ponoć moje odczuwanie pęknięcia pęcherzyka Graafa! Ja to zawsze muszę być wyjątkowa :D

Dziś już zaczęły mnie boleć plecy, a okres okołoowulacyjny ma zacząć się w sobotę, to może owu będzie wcześniej? Próbujemy :D
Też myślałam, że w tym cyklu będzie szybciej owu bo test dość ładny już w 6dc ale póki co spokój. Spodziewam się 26.10 ;) Próbujemy codziennie haha

reklama
Do góry