reklama
Do dzieła <3A jednak mnie trochę test zaskoczył
Bliźniaki to moje największe marzenie. Szkoda, że nie do spełnieniaMoja bratowa zawsze w ciążę na 1-ym roku medycyny... BLIŹNIAKI! było ciążko, przez 6miesiecy moja siostra u nich zamieszkala, żeby pomagać głównie w nocy przy dzieciach. Dziewczynki urodziły się w 8m-cu. Jedna z rozszczepem podniebienia ale jedna operacja i nie ma śladu. Dziewczynki gdy już były większe same się bawiły w "kojcu". Nie mówię że było łatwo, bo przez studia w pomoc była zaangażowana cała rodzina. Ale było warto! Patrząc jakie są teraz duże 8lat, jak podobne a jednak różne.. Są wspaniałe i sama chciałabym mieć bliźniaki. Tylko trochę odstrasza mnie ten duży wózek.. Powodzenia!
Monikaak1
Fanka BB :)
Mam dokładnie tak samo. 22 dc i nic, zero czegokolwiek. Ale muszę przyznać, że musiałam sprawdzić dc bo dałam spokój z tym kontrolowaniem.moxe to dla tego nie czuje... Sama nie wiem. Staram się zająć głowę czymkolwiek innym. Jakie miewasz długie cykle?Ja w tym miesiącu nie mam żadnych objawów (nawet urojonych:-)
trochę to dziwne bo zawsze w drugiej połowie cyklu czułam że zbieram,wodę,miałam wzdęcia i zmieniały się mi piersi a w tym nic a tonjuz 22dc,może ta luteina tak wplywa albo cykl bezowulacyjne był
adzik
Co to za aplikacja ?A jednak mnie trochę test zaskoczył
Asia28BK
30 dniowe ale teraz do 26 dc biorę luteine więc może @przyjść szybciej, a jak nie przyjdzie to gdzieś za tydzień zatestuje pewnie:-) A u Ciebie jaki plan:-)?Mam dokładnie tak samo. 22 dc i nic, zero czegokolwiek. Ale muszę przyznać, że musiałam sprawdzić dc bo dałam spokój z tym kontrolowaniem.moxe to dla tego nie czuje... Sama nie wiem. Staram się zająć głowę czymkolwiek innym. Jakie miewasz długie cykle?
Mimi94
Dzisiaj u mnie monitoring ostatniej szansy... Byłam 9 i 13dc i tylko 12mm i gin stwierdziła, że cykl raczej stracony ale ja uparlam się żeby przyjść w jeszcze w 16dc (dzisiaj). Zobaczymy co będzie. Wcześniej nic się nie działo a od 14dc mam ostre bóle jajników na przemian, od wczoraj śluz plodny i piersi jakieś takie pełniejsze... Jestem pełna nadziei! [emoji3590]
Dwa+Trzy
FemometerCo to za aplikacja ?
reklama
Witam, byłam już tutaj trzy lata temu kiedy to starałam się o trzecie dziecko, udało się w piątym cyklu, w cyklu w którym prawie od dnia owulacji czułam bol brzucha i ucisk na pęcherz i byłam pewna że się nie udało A bol oznacza nadchodzącą @ A jednak test wyszedł już trzy dni przed terminem @ A Alan ma już dwa lata
Ale Ja nie o tym
Nie staramy się z mężem specjalnie , ale też nie zabezpieczamy się i dajemy się ponieść emocją i właśnie dopadł mnie znajomy ból brzucha, który czuje już kilka dni i to parcie na pęcherz do @mam jeszcze 5 dni , sama nie wiem co myśleć
Dziękuję że mogłam się wygadać
Ale Ja nie o tym
Nie staramy się z mężem specjalnie , ale też nie zabezpieczamy się i dajemy się ponieść emocją i właśnie dopadł mnie znajomy ból brzucha, który czuje już kilka dni i to parcie na pęcherz do @mam jeszcze 5 dni , sama nie wiem co myśleć
Dziękuję że mogłam się wygadać