reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Mówił coś, że dookoła tego pęcherzyka dominującego mogą być takie małe pęcherzyki jak ziarenka.. załamka..
To może ale nie musi być pcos. Ale warto wykonać lh fsh i w razie wu krzywa cukrowa że jak by wyszło IO to od razu żeby zacząć leczenie metformina. Ja akurat nie mam PCOS ale mam IO. Co do PCOS to nie jest wyrok. Bo przy tym kobiety też zachodzą w ciążę tylko byś musiała znaleźć dobrego lekarza włączyć odpowiednie leczenie i zajdziesz w ciążę. Może być problem. Ale uwierz ze ty mając to znasz problem a są tu kobiety które wyniki wyszły ok mężowie zdrowi a ciazy jak nie było tak nie ma. Wiem że to nie pocieszające ale zawsze coś. Tu dziewczyny wespra napewno. Są kobiety tutaj na forum które mają PCOS i napewno coś doradza coś pomogą wespra. Będzie dobrze zobaczysz.

reklama
To ja zawsze myślałam że moje 2,4 w tym wieku to bardzo słabo ale człowiek całe życie się uczy[emoji6] dzięki.
Nie ma za co kochana. Ty masz wynik też super jeszcze lepszy niż mój. Co do AMH to w wieku rozrodczym AMH prawidłowe powinno być między 1 a 3 więc wyniki mamy super. Choć też słyszałam że kobiety które mają poniżej 1 i też zachodzą w ciążę droga naturalna.

No też znam takie przypadki więc wszystko w życiu możliwe.
Nie ma za co kochana. Ty masz wynik też super jeszcze lepszy niż mój. Co do AMH to w wieku rozrodczym AMH prawidłowe powinno być między 1 a 3 więc wyniki mamy super. Choć też słyszałam że kobiety które mają poniżej 1 i też zachodzą w ciążę droga naturalna.

Trochę Mnie pocieszylas. Dzwoniłam żeby się zarejestrować. Ale dopiero na czwartek, albo dziś ma dyżur i nie wiem czy jechać? Jak myślicie
To może ale nie musi być pcos. Ale warto wykonać lh fsh i w razie wu krzywa cukrowa że jak by wyszło IO to od razu żeby zacząć leczenie metformina. Ja akurat nie mam PCOS ale mam IO. Co do PCOS to nie jest wyrok. Bo przy tym kobiety też zachodzą w ciążę tylko byś musiała znaleźć dobrego lekarza włączyć odpowiednie leczenie i zajdziesz w ciążę. Może być problem. Ale uwierz ze ty mając to znasz problem a są tu kobiety które wyniki wyszły ok mężowie zdrowi a ciazy jak nie było tak nie ma. Wiem że to nie pocieszające ale zawsze coś. Tu dziewczyny wespra napewno. Są kobiety tutaj na forum które mają PCOS i napewno coś doradza coś pomogą wespra. Będzie dobrze zobaczysz.

I druga sprawa. Ja nie mam regularnych cykli. Co jakieś 30 dni Ale nie zawsze i jeden okres trwał 3 dni drugi 7, a teraz 5 dni. I kazał mi zrobić między 8, a 10 dniem? To dobrze? Czy to może mieć wpływ

Trochę Mnie pocieszylas. Dzwoniłam żeby się zarejestrować. Ale dopiero na czwartek, albo dziś ma dyżur i nie wiem czy jechać? Jak myślicie
Jeśli masz możliwość to jedz pokaż wyniki zobaczysz co powie. I zapytaj o badania LH i fsh bo te badania też powiedzą czy PCOS jest u danej kobiety czy nie. Tylko trzeba wyliczyć stosunek jedno do drugiego.

I druga sprawa. Ja nie mam regularnych cykli. Co jakieś 30 dni Ale nie zawsze i jeden okres trwał 3 dni drugi 7, a teraz 5 dni. I kazał mi zrobić między 8, a 10 dniem? To dobrze? Czy to może mieć wpływ
AMH robi się obojętnie kiedy ale lh i fsh powinno się robić mniej więcej między 2dc a 5 dc albo 3dc a 5dc. Przy PCOS też są nie regularne cykle. Napewno lekarz cię dobrze po kieruje. Nie zamartwiaj się na zapas.

reklama
LH miałam robione wstawię wynik i FSH.
20191019_120710.jpeg

Do góry