kolor nadzieji
Fanka BB :)
Moim zdaniem masz piękny wynik ja w wieku 30 lat miałam 2,4 a ty masz 3 razy więcej więc sądzę że młoda jesteś.
A jeśli chodzi o pęcherzyki dominujące to dobrze że masz bo żeby zajść w ciążę to trzeba je mieć więc niewiem czemu gin ci powiedział że z powodu dominujących pęcherzyków będziesz miała problem.
A w którym DC miałaś pęcherzyki i jakiej wielkości? A jakie endometrium masz i ilu dniówek masz cykle?
A jeśli chodzi o pęcherzyki dominujące to dobrze że masz bo żeby zajść w ciążę to trzeba je mieć więc niewiem czemu gin ci powiedział że z powodu dominujących pęcherzyków będziesz miała problem.
A w którym DC miałaś pęcherzyki i jakiej wielkości? A jakie endometrium masz i ilu dniówek masz cykle?
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa. Byłam w ciąży, ale niestety poronilam... To było rok temu. Na ostatniej wizycie u ginekologa powiedział, że mam pęcherzyki dominujące i mogę mieć problemy z zajściem w ciążę. Zmartwiło mnie to więc zrobiłam badania które mi zlecił. Martwi mnie AMH. Czy możecie zerknąć i czy któraś z Was robiła to badanie i coś wie na temat tych wyników? Na wizytę żeby się umówić będę dopiero dzwonić w poniedziałek pod spodem są normy. Ja jestem w wieku 20-24 lata. Nie wiem jak to interpretować. Jak możecie mi jakoś pomóc to będę wdzięcznaZobacz załącznik 1035657Zobacz załącznik 1035658