reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Zaliczyłam dzis jeszcze jednego gin. Skonsultowałam wyniki.
Wsio ok :)
W pn mam sie stawic - zaczynamy monit jajeczkowania. Dzis jest 4dc i ma juz 10mm. Do tego czasu clo metoformax i kwas foliowy. Uffff

Salsa szybko działacie z cło ale to dobrze, się z im więcej pomocy tym lepiej ;)

Migdalove mi też się kiedyś za młodu wydłużył się cykl, czekałam dwa miesiące aż poszłam do lekarza ( to były czasy maturalne więc wtedy byłam przerażona perspektywą ciąży) l, tylko wtedy testy wychodziły negatywnie i dostałam luteinę i po kilku dniach okres przyszedł. Gin mówił że to wina stresu

Malinka synek rośnie w siłę, super wiadomości [emoji4]

Kurcze bolą mnie dzisiaj piersi jak nie wiem, okres coraz bliżej :(

Moja koleżanka miała okres przez trzy miesiące, wyobraźcie sobie je zdumienie i szok jak poszłam kontrolę do gina a tu 3 mc ciąży ;) Lady trzymam mocno kciuki żeby w twoim wypadku bylo tak samo ,:*
Dziękuję bardzo ❤️❤️❤️ jutro zrobię test, ale wieczorem bo dziś zapomniałam kupić haha

Salsa szybko działacie z cło ale to dobrze, się z im więcej pomocy tym lepiej ;)
Clo od 3 lub 5 sie bierze. Ja mam okres 3 dni. Wiec stwierdzil lekarz ze lepiej od 3 dnia brac. Jeszcze clo nie zadziałalo a juz mam 10mm hehehe jak mamucica będę hahaha

Clo od 3 lub 5 sie bierze. Ja mam okres 3 dni. Wiec stwierdzil lekarz ze lepiej od 3 dnia brac. Jeszcze clo nie zadziałalo a juz mam 10mm hehehe jak mamucica będę hahaha
Tzn chodziło mi o to że chyba coś pisałaś że to wszystko 3-4 cykl po tabletkach anty ( jeśli nic nie pomieszalam ;))

reklama
Do góry