reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

O. To dajesz mi nadzieję. Bo ja właśnie mam ta niska dawkę. I zrozumiałam że powiedziała, że jak mamy już dawać zastrzyk to lepiej wychodowac takie ładne, zdrowe w odpowiedniej wielkości.
Mi powiedziała to samo , zalecila zestaw witamin, Probiotyki, dziegiel chiński, wiesiolka, niepokalanka, Wit d3+k2 teraz bromergon bo prolaktyna duża i clo od 5 dnia więc jest nadzieja

reklama
Mi teoretycznie też wielu wykluczył, A dr zrobiła usg w trakcie okresu plus estradiol i ca125 jednocześnie i wyszło że jednak jest
A objawy? Estradiol badalam. Miałam też robiona biopsję macicy i szyjki. Też by wyszło mi w biopsji. Nie nie. Endometriozy nie mam bo nie mam objawów żadnych. Ja mam problem z progesteronem bo mam znikomy i lh mam niskie.

U mnie kazała narazie odstawił inofolic i cała resztę. Wiesiołek biorę już dawno. Powiedziała że narazie żadnych dodatkowych ziół, suplementów itp bo zobaczymy jak będzie wyglądał pierwszy cykl z clo.
Mi powiedziała to samo , zalecila zestaw witamin, Probiotyki, dziegiel chiński, wiesiolka, niepokalanka, Wit d3+k2 teraz bromergon bo prolaktyna duża i clo od 5 dnia więc jest nadzieja

Objawy wcześniej miałam cały czas , brałam rozne leki było lepiej gorzej . Lecze sie od 2007 roku corke starsza mam z 2009 a mlodsza z 2016 w 2014 urodzilam.martwa core w 30 tyg
Miałam.Alerozne okresy ale kiedy nie starałam się to brałam danazol,visane, metformine
Mam j uż 2 ale walczę o 3 była by to 6 ciaza więc jest bogata przeszłość.
Obecnie wyjęłam wkładkę w czerwcu która była założona w 2016 r z wskazań medycznych po porodzie.
Dr mówi że mam małe szanse na ciążę z moja historia ale ja się nie poddaje, o A też więc walczę
Nie długo kończę 32 lata mam dwie wspaniale córy.
Uważam że co los zechce to da.
Płacz pomaga tylko na chwilę. Potem pierś do przodu i do walki.
A objawy? Estradiol badalam. Miałam też robiona biopsję macicy i szyjki. Też by wyszło mi w biopsji. Nie nie. Endometriozy nie mam bo nie mam objawów żadnych. Ja mam problem z progesteronem bo mam znikomy i lh mam niskie.

Dzisiaj na przykład miałam ogromną ilość takiego jasnobrazowo-zoltego śluzu a potem pojawiło się plamienie. Wczoraj lekko plamilam po południu, a wieczorem lekarka powiedziała że narzędzia i sonda do USG czysta i tam nie ma żadnego plamienia. Czasami zaczynam myśleć że świruje. Bo plamie idę do lekarza a on mi mówi że tam nic nie ma. I robią że mnie wariatkę i pytają czy to nie z odbytu albo z moczu. A ja wiem skąd mi leci krew!!!!!!
Kochana A te plamienie zauważasz na papierze czy wkladce ? Czy jak ?

@KiedyPytam nie dziwię Ci się i wam wszystkim że dostajecie doła,macie dość-ja mimo że jestem zdrowa i gin nie ma się do czego przyczepić to jak dostaje @To świat się mi wali:-// znam to uczucie i wiem jakie to jest ciezkie:-///
Ale nie poddajemy się ok?!Każda z nas jak tu piszemy musi wkoncu zameldować się z 2 kreskami!nie ma innej możliwości ale musimy być silne!

reklama
Do góry