reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

O. To dajesz mi nadzieję. Bo ja właśnie mam ta niska dawkę. I zrozumiałam że powiedziała, że jak mamy już dawać zastrzyk to lepiej wychodowac takie ładne, zdrowe w odpowiedniej wielkości.
Mi powiedziała to samo , zalecila zestaw witamin, Probiotyki, dziegiel chiński, wiesiolka, niepokalanka, Wit d3+k2 teraz bromergon bo prolaktyna duża i clo od 5 dnia więc jest nadzieja

reklama
Mi teoretycznie też wielu wykluczył, A dr zrobiła usg w trakcie okresu plus estradiol i ca125 jednocześnie i wyszło że jednak jest
A objawy? Estradiol badalam. Miałam też robiona biopsję macicy i szyjki. Też by wyszło mi w biopsji. Nie nie. Endometriozy nie mam bo nie mam objawów żadnych. Ja mam problem z progesteronem bo mam znikomy i lh mam niskie.

U mnie kazała narazie odstawił inofolic i cała resztę. Wiesiołek biorę już dawno. Powiedziała że narazie żadnych dodatkowych ziół, suplementów itp bo zobaczymy jak będzie wyglądał pierwszy cykl z clo.
Mi powiedziała to samo , zalecila zestaw witamin, Probiotyki, dziegiel chiński, wiesiolka, niepokalanka, Wit d3+k2 teraz bromergon bo prolaktyna duża i clo od 5 dnia więc jest nadzieja

Objawy wcześniej miałam cały czas , brałam rozne leki było lepiej gorzej . Lecze sie od 2007 roku corke starsza mam z 2009 a mlodsza z 2016 w 2014 urodzilam.martwa core w 30 tyg
Miałam.Alerozne okresy ale kiedy nie starałam się to brałam danazol,visane, metformine
Mam j uż 2 ale walczę o 3 była by to 6 ciaza więc jest bogata przeszłość.
Obecnie wyjęłam wkładkę w czerwcu która była założona w 2016 r z wskazań medycznych po porodzie.
Dr mówi że mam małe szanse na ciążę z moja historia ale ja się nie poddaje, o A też więc walczę
Nie długo kończę 32 lata mam dwie wspaniale córy.
Uważam że co los zechce to da.
Płacz pomaga tylko na chwilę. Potem pierś do przodu i do walki.
A objawy? Estradiol badalam. Miałam też robiona biopsję macicy i szyjki. Też by wyszło mi w biopsji. Nie nie. Endometriozy nie mam bo nie mam objawów żadnych. Ja mam problem z progesteronem bo mam znikomy i lh mam niskie.

Dzisiaj na przykład miałam ogromną ilość takiego jasnobrazowo-zoltego śluzu a potem pojawiło się plamienie. Wczoraj lekko plamilam po południu, a wieczorem lekarka powiedziała że narzędzia i sonda do USG czysta i tam nie ma żadnego plamienia. Czasami zaczynam myśleć że świruje. Bo plamie idę do lekarza a on mi mówi że tam nic nie ma. I robią że mnie wariatkę i pytają czy to nie z odbytu albo z moczu. A ja wiem skąd mi leci krew!!!!!!
Kochana A te plamienie zauważasz na papierze czy wkladce ? Czy jak ?

@KiedyPytam nie dziwię Ci się i wam wszystkim że dostajecie doła,macie dość-ja mimo że jestem zdrowa i gin nie ma się do czego przyczepić to jak dostaje @To świat się mi wali:-// znam to uczucie i wiem jakie to jest ciezkie:-///
Ale nie poddajemy się ok?!Każda z nas jak tu piszemy musi wkoncu zameldować się z 2 kreskami!nie ma innej możliwości ale musimy być silne!

reklama
Do góry