reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Różnie... Czasami jest tak że tylko przy podtarciu raz dwa dziennie a np. dzisiaj tak, że podpaskę już założyłam... A to 23 dzień cyklu... Nie wiem... Jutro napiszę do lekarki co robić z tym.
Kontaktujesz się z tą swoją lekarką telefonicznie i smswo? To fajnie :) U mnie to by już podchodziło pod konsultacje płatną :/

Kontaktujesz się z tą swoją lekarką telefonicznie i smswo? To fajnie :) U mnie to by już podchodziło pod konsultacje płatną :/
Dała mi kiedyś numer przy tych moich krwawieniach i kazała "jak coś " dzwonić albo pisać. Często jak robię jakieś wyniki to jej pisze i o a wtedy mówi jaki lek brać. Np jak badałam żelazo. No z tym to mam super. Ale z drugiej strony zostawiłam już u niej tyle kasy, chodząc swego czasu po dwa razy w miesiącu, że grzeszylaby biorąc ode mnie kasę za telefon :)

Dała mi kiedyś numer przy tych moich krwawieniach i kazała "jak coś " dzwonić albo pisać. Często jak robię jakieś wyniki to jej pisze i o a wtedy mówi jaki lek brać. Np jak badałam żelazo. No z tym to mam super. Ale z drugiej strony zostawiłam już u niej tyle kasy, chodząc swego czasu po dwa razy w miesiącu, że grzeszylaby biorąc ode mnie kasę za telefon :)
Ale masz super! Tak powinno być!:)

Ja już chyba schizuję. Wczoraj wieczorem myślałam dużo o ciazy bo coś mnie piersi bolą od 3 dni a @ dopiero za 8 dni. Tak jak przy poprzednim biochemie, i co? I w nocy śniło mi się, że jestem w ciazy.
We śnie byłam już chyba z 6 razy :/

Ja mam tak samo. W razie co pisać SMS i lekarz odpisuje albo oddzwania. Dla niego to jest normalne

A ja od pn mam plamienia, test negatywny, więc czekam z niecierpliwością aż w końcu @ zacznie, żeby zacząć nowy cykl.
Ja tez dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny, ale to dopiero 25 dc. Mam wrażenie, ze uroilam sobie ciąże w tym cyklu. Ciagle widzę jakieś nowe objawy, a to chyba tylko mój wymysł. Masakra :D niech już przyjdzie ta miesiączka i będzie spokoj. Tez mam plamienia od ndz, ale u mnie zaczęło się dziwnie, bo jasnoróżowym i to był dla mnie znak, ze może jednak ciąża. Przy poprzednich ciążach z kolei miałam tak, ze plamienie trwało 5 dni i się kończyło. Robiłam test i wychodził pozytywny, także w sumie jeszcze nie jest pewne na 100%, ze sobie wkręcam

Ja tez dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny, ale to dopiero 25 dc. Mam wrażenie, ze uroilam sobie ciąże w tym cyklu. Ciagle widzę jakieś nowe objawy, a to chyba tylko mój wymysł. Masakra :D niech już przyjdzie ta miesiączka i będzie spokoj. Tez mam plamienia od ndz, ale u mnie zaczęło się dziwnie, bo jasnoróżowym i to był dla mnie znak, ze może jednak ciąża. Przy poprzednich ciążach z kolei miałam tak, ze plamienie trwało 5 dni i się kończyło. Robiłam test i wychodził pozytywny, także w sumie jeszcze nie jest pewne na 100%, ze sobie wkręcam
Też długo walczyłam z 1 objawami ciąży przed @ pomimo braku ciąży. Trudne to jest ale teraz mi jest łatwiej. Mój cykl w czasie starań jest co miesiąc inny. Także nie zwracam uwagi na żadne sygnały. I w ciążę uwierzę dopiero po becie [emoji4]

reklama
U mnie dzis 28 dc...jeszcze 5 dni do @..a objawów brak...nic, a nic....w poprzednich ciążach na tym etapie juz wiedzialam, ze się udało..a teraz zaden znak na ziemi na to nie wskazuje...chyba lepiej tak,niz się rozczarować..

Do góry