reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
No ciekawe właśnie czy po ona będzie w stanie stwierdzić, że owu byla
W czwartek masz wizytę? Oczywiście że będzie. Pęcherzyk wygląda inaczej. I płyn w zatoce daglasa powinien być. Mój pęcherzyk był ciałkiem krwotocznym po owulacji a teraz takie wielki urosniety jest i czysty w środku to znaczy że nie pęknięty. Lekarze widzą że była owu

Dziewczyny, patrzę na ten wykres tesknąco.... I mnie tylko drażni. Czemu on pokazuje owulację skoro zaznaczalam że testy negatywne!!! Po tej temperaturze niziutkiej???? :/

Załączniki

• Screenshot_20191015-144333.png
    Screenshot_20191015-144333.png
    51,8 KB · Wyświetleń: 63
No ale ja wiem z monitoringu że nie było. Nie ma płynu w zatoce, pęcherzyk duży, drugi nie wiadomo gdzie, no i testy robiłam dwa razy dziennie i były negatywne. Nawet cienia nie było.
W takim razie jeśli chodzi o temperaturę to mierzenie ci nic nie da tak samo jak mi. Mimo ze mierze w pochwie to i tak skacze jak chce a mierze prawidłowo. Niby tam na dole nie powinno być takich różnic dziennych a mam straszne skoki i spadki temperatur. Na dole wstawiam ci mój wykres. Mierze od 7dc. Także ja do końca cyklu będę tylko mierzyć i od kolejnego nie mierze bo nie ma sensu. I tak z tych wykresów nie idzie nic odczytac.
Screenshot_20191015_145704_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

W takim razie jeśli chodzi o temperaturę to mierzenie ci nic nie da tak samo jak mi. Mimo ze mierze w pochwie to i tak skacze jak chce a mierze prawidłowo. Niby tam na dole nie powinno być takich różnic dziennych a mam straszne skoki i spadki temperatur. Na dole wstawiam ci mój wykres. Mierze od 7dc. Także ja do końca cyklu będę tylko mierzyć i od kolejnego nie mierze bo nie ma sensu. I tak z tych wykresów nie idzie nic odczytac. Zobacz załącznik 1034117
Ale u Ciebie widac skok

Dziewczyny kiedy jest sens robić betę? Jutro mam dopiero 25 dc. Ostatnie 2 cykle miałam 30 dni, wcześniej zawsze 28 dni. wydaje mi się, ze ten tez będzie krótszy, bo w ostatnich dwóch miesiącach 25dc zaczęło mi się plamienie przed miesiączka, a w tym miesiącu już 22 dc. zaczęłam plamić. Tego 22 dc miałam rano różowe plamienie, w poprzednich cyklach moje plamienia zaczynały się śluzem jasnobezowym, dlatego tak mnie to zastanawia. Jutro wybieram się z przyjaciółkami na drinka i nie wiem czy mogę pic

reklama
Dziewczyny kiedy jest sens robić betę? Jutro mam dopiero 25 dc. Ostatnie 2 cykle miałam 30 dni, wcześniej zawsze 28 dni. wydaje mi się, ze ten tez będzie krótszy, bo w ostatnich dwóch miesiącach 25dc zaczęło mi się plamienie przed miesiączka, a w tym miesiącu już 22 dc. zaczęłam plamić. Tego 22 dc miałam rano różowe plamienie, w poprzednich cyklach moje plamienia zaczynały się śluzem jasnobezowym, dlatego tak mnie to zastanawia. Jutro wybieram się z przyjaciółkami na drinka i nie wiem czy mogę pic
Jeśli ostatnie 2 cykle były 30 dniowe to ja bym zrobiła test z krwi dopiero 28 lub 29dc

Do góry