reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
No ciekawe właśnie czy po ona będzie w stanie stwierdzić, że owu byla
W czwartek masz wizytę? Oczywiście że będzie. Pęcherzyk wygląda inaczej. I płyn w zatoce daglasa powinien być. Mój pęcherzyk był ciałkiem krwotocznym po owulacji a teraz takie wielki urosniety jest i czysty w środku to znaczy że nie pęknięty. Lekarze widzą że była owu

Dziewczyny, patrzę na ten wykres tesknąco.... I mnie tylko drażni. Czemu on pokazuje owulację skoro zaznaczalam że testy negatywne!!! Po tej temperaturze niziutkiej???? :/

Załączniki

• Screenshot_20191015-144333.png
    Screenshot_20191015-144333.png
    51,8 KB · Wyświetleń: 70
No ale ja wiem z monitoringu że nie było. Nie ma płynu w zatoce, pęcherzyk duży, drugi nie wiadomo gdzie, no i testy robiłam dwa razy dziennie i były negatywne. Nawet cienia nie było.
W takim razie jeśli chodzi o temperaturę to mierzenie ci nic nie da tak samo jak mi. Mimo ze mierze w pochwie to i tak skacze jak chce a mierze prawidłowo. Niby tam na dole nie powinno być takich różnic dziennych a mam straszne skoki i spadki temperatur. Na dole wstawiam ci mój wykres. Mierze od 7dc. Także ja do końca cyklu będę tylko mierzyć i od kolejnego nie mierze bo nie ma sensu. I tak z tych wykresów nie idzie nic odczytac.
Screenshot_20191015_145704_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

W takim razie jeśli chodzi o temperaturę to mierzenie ci nic nie da tak samo jak mi. Mimo ze mierze w pochwie to i tak skacze jak chce a mierze prawidłowo. Niby tam na dole nie powinno być takich różnic dziennych a mam straszne skoki i spadki temperatur. Na dole wstawiam ci mój wykres. Mierze od 7dc. Także ja do końca cyklu będę tylko mierzyć i od kolejnego nie mierze bo nie ma sensu. I tak z tych wykresów nie idzie nic odczytac. Zobacz załącznik 1034117
Ale u Ciebie widac skok

Dziewczyny kiedy jest sens robić betę? Jutro mam dopiero 25 dc. Ostatnie 2 cykle miałam 30 dni, wcześniej zawsze 28 dni. wydaje mi się, ze ten tez będzie krótszy, bo w ostatnich dwóch miesiącach 25dc zaczęło mi się plamienie przed miesiączka, a w tym miesiącu już 22 dc. zaczęłam plamić. Tego 22 dc miałam rano różowe plamienie, w poprzednich cyklach moje plamienia zaczynały się śluzem jasnobezowym, dlatego tak mnie to zastanawia. Jutro wybieram się z przyjaciółkami na drinka i nie wiem czy mogę pic

reklama
Dziewczyny kiedy jest sens robić betę? Jutro mam dopiero 25 dc. Ostatnie 2 cykle miałam 30 dni, wcześniej zawsze 28 dni. wydaje mi się, ze ten tez będzie krótszy, bo w ostatnich dwóch miesiącach 25dc zaczęło mi się plamienie przed miesiączka, a w tym miesiącu już 22 dc. zaczęłam plamić. Tego 22 dc miałam rano różowe plamienie, w poprzednich cyklach moje plamienia zaczynały się śluzem jasnobezowym, dlatego tak mnie to zastanawia. Jutro wybieram się z przyjaciółkami na drinka i nie wiem czy mogę pic
Jeśli ostatnie 2 cykle były 30 dniowe to ja bym zrobiła test z krwi dopiero 28 lub 29dc

Do góry