reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
A kiedy termin @ ? Robiłaś test? No wiesz każdy odbieg od "normalnego cyklu" może dobrze wróżyc
Aj dziewczyny u mnie jakieś dziwne rzeczy się dzieją już drugi dzień mam jakiś dziwny śluz niby nie krwisty ale i nie zwykły, nigdy mi się tak @ nie zaczynała, zawsze zalewała z przytupem od początku a teraz nie dość że wcześniej to jakieś takie cuda aj znów cykl zmarnowany. Dziś mam dość.

A co powiecie na to? Jest możliwa owulacja 7dc po 2 tabletkach Clo?
IMG_20191015_123103.jpeg

A monitoring dopiero w czwartek to pewnie będzie już po... I mi nic konkretnego nie powie
Rety..... To tylko mnie nakłania do tego, żeby wcześniej zrobić monitoring. .... Mi lekarka kazała przyjść w 13 dc dopiero. I że wtedy powie kiedy zastrzyk i da receptę. Moim zdaniem to za późno...... To działaj.... Tylko że nie wiesz ile pęcherzyków i co z zastrzykiem?

reklama
Rety..... To tylko mnie nakłania do tego, żeby wcześniej zrobić monitoring. .... Mi lekarka kazała przyjść w 13 dc dopiero. I że wtedy powie kiedy zastrzyk i da receptę. Moim zdaniem to za późno...... To działaj.... Tylko że nie wiesz ile pęcherzyków i co z zastrzykiem?

A jak długie masz cykle ? Mi zawsze karze przyjść max 12 dnia ale lepiej 10-11

Do góry