reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Mi też wygląda na pozytywny :)
Ja powinnam testować 17.10, mam taką nadzieję że tym razem się udało. Tylko tym razem zupełnie nie bolał mnie brzuch przy owu, chyba na złość po cichu przyszła. Kiedy mogę najszybciej betę zrobić?? Cykl 28-29 dni.

Mi też wygląda na pozytywny :)
Ja powinnam testować 17.10, mam taką nadzieję że tym razem się udało. Tylko tym razem zupełnie nie bolał mnie brzuch przy owu, chyba na złość po cichu przyszła. Kiedy mogę najszybciej betę zrobić?? Cykl 28-29 dni.
Tu masz fajny kalkulator:

Po wypełnieniu wyświetli Ci się kalendarz. Będą widoczne dni płodne, kiedy próbować (nawet w zależności od pożądanej płci dziecka :D) i kiedy beta może wyjść pozytywna z krwi :)

Tu masz fajny kalkulator:

Po wypełnieniu wyświetli Ci się kalendarz. Będą widoczne dni płodne, kiedy próbować (nawet w zależności od pożądanej płci dziecka :D) i kiedy beta może wyjść pozytywna z krwi :)

Tez skorzystałam z kalendarza i moja owu była by w zeszły piątek ale dostałam zastrzyk wiec dwa wcześniej wszystko . Także bete mogę w poniedziałek robić ale wstrzymam się do wtorku . Za to testy będę robić , jutro drugi w tym tyg [emoji23]

I dupa :/ cień cienia cienia widzę.. Ale takich to już widziałam miliony.. Więc nie uwierzę póki nie zobaczę czegoś konkretnego.. :(

reklama
Do góry