KiedyPytam
Fanka BB :)
Nadżerke mam ale wykluczona. Torbiel czynnościowa jedynie produkuje estrogeny i moze to być powód ale w jednym cyklu plamie a w drugim nie. Taki cykl że plamie non stop od okresu to już nie miałam kilka miesięcy. I wróciło znowu.O czesc. A tak ostatnio wlasnie myslalam co tam u Ciebie, bo juz chwile Ci nigdzie nie 'widzialam'...
Czy Twoj lekarz wykluczyl krwawienie spowodowane nadzerka lub tymi torbielami? Przepraszam, ze o to pytam bo moze juz o tym gdzies pisalas, ale z tego co pamietam hormony nie byly zrodlem problemu...
Mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Tak może być. Progesteron badałam w zeszłym miesiącu. Miałam piękna owulację, progesteron zbadany tydzień po był 0,29.Czy takie plamienia nie są oznaką niedoboru progesteronu?
Miałam jechać. Ale uznałam z mężem wspólnie a głównie to była moja decyzja że dawać się pod opiekę lekarza oddalonego o 400 km to wariactwo. Dał by mi jakieś leki albo coś, a ani nie robić monitoringu ani nie móc w razie jakiejś sytuacji niepokojącej, to jednak ciężko. Ewentualnie wybiorę się do tego profesora 100 km u którego byłam w sierpniu i który kazał zbadać hormony, ale on też ze względu na odległość powiedział że ciężko mi pomóc, bo cokolwiek się robi to monitoring wskazany.Przykro mi że ciągle dokuczają Ci te plamienia i krwawienia. Z jednej strony to utrudnia lub wręcz uniemożliwia zajście w ciążę a z drugiej ma wpływ na Twoje zdrowie w sensie powodowania niedoborów żelaza nie wspominając już o tym jak wpływa to na psychikę. Kochana życzę by ktoś wreszcie zaradził Twoim problemom bo rozumiem jak to wszystko źle na Ciebie wpływa. A czy nie miałaś jechać z koleżanką do jakiegoś ginekologa dobrego? Przepraszam jeśli pomyliłam osoby.
U mnie wczoraj wywaliło pryszcza kontrolnego (zawsze wychodzi w tym samym miejscu jakiś czas przed okresem) tylko kto wie kiedy on nadejdzie w tym nieodgadnionym cyklu. Miłego dnia dziewczyny. Ktoś dziś testuje?