reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

No co do picia to dużo pije ale szczególnie w nocy więc rano mój mocz i tak się nie nada xD
To jak jednak nie wytrzymasz bez testu to zrób ale jak zobaczysz biel vizira to się nie nie smuc. Jak ja to tutaj dziewczynom powtarzam póki nie ma miesiączki jest nadzieja a test negatywny nie oznacza brak ciazy[emoji6]

reklama
Dokładnie hcg pojawia się we krwi po 48h po zagniezdzeniu i najpierw pojawia się we krwi a po czasie przefiktrowany przez nerki trafia do moczu.

A co do częstego siusiania to faktycznie może być tak że test nie wykryje. Dlatego jak wiesz ze często korzystasz z WC i często pijesz to warto udać się do labo na badanie z krwi. To będzie pewniejsze.
Tak chyba zrobię na początku przyszłego tygodnia jeśli @ nie przyjdzie!

Też tak mam tylko teraz test mnie motywuje i nie wiem sama jak mi się udaje ale zasypiam ;)
O no to zazdroszczę. Ja bym prędzej się posikala niż bym zasnela[emoji23][emoji23]

Dziewczyny proszę was pomóżcie. Czuję się kiepsko mam mdłości, brzuch twardawy, biegunka, ból piersi. Jestem po okresie, ale strasznie dziwnym i dzisiaj mam 11dc ( nie regularne cykle od prawie roku, nie znana przyczyną)

reklama
Adzik ja miałam @ po ciazy biochemicznej i tak jak Ty z tym dniami plodnymi to ciężka sprawa, teraz miałam właściwie 2 dni ze sluzem plodnym także szału nie ma, nie wiem nawet czy owu było:( A u Ciebie który dzień cyklu ?
Jestem załamana:( ciągle plamie. Test owu znowu negatyw... bardzo bardzo skąpe plamienie na jasnorozowy kolor. 11dc nie wiem co jest grane i czy w ogóle owu się w tym cyklu odbędzie

Do góry