reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziś byłam na kontroli. Na jajnikach jeszcze małe zmiany krwotoczne, więc antykoncepcja jeszcze na tydzień, później w 11dc pierwsze usg. Myślę, że powinien wypaść jakoś na sam koniec stycznia. ☺️
A no to jeszcze chwilę 🙂, wydawało mi się że Ci wypadnie jakoś za 2 tyg. A na jakim cyklu naturalnym czy sztucznym?
Oby zmiany jak najszybciej zniknęły🤞

A no to jeszcze chwilę 🙂, wydawało mi się że Ci wypadnie jakoś za 2 tyg. A na jakim cyklu naturalnym czy sztucznym?
Oby zmiany jak najszybciej zniknęły🤞
Pierwotnie rzeczywiście miało to mniej więcej tak wypaść i wstępnie miałam brać tabsy przez 2 tygodnie, czyli do wczoraj, ale jednak mam je wybrać do końca. Na naturalnym. Dzięki!

No
Hej dziewczyny,

Wracam znowu z pytaniem bo macie ogromną wiedze a ja lekko się stresuje…
Mialam teansferowany mrozony 3 dniowy zarodek
8 dpt - wynik 8,5
11 dpt - wynik 70,1

Czy to jest okej? Jakis kalkulator pokazal mi za maly przyrost… 😔
Jest taka tabela

Załączniki

• Screenshot_2025-01-03-16-27-15-097_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-03-16-27-15-097_com.miui.gallery.jpg
    205,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Tak jesteśmy po 😊
Mieliśmy się umówić między 1-3 dc do lekarza.
Według kalendarzyka wypada mi na 18 stycznia. Ale umówiłam się na 17. Bo mam nadzieję że będzie wtedy.
A jak nie to będę musiała to przekładać.
II niestety lekarz wtedy jest na urlopie i umówili mnie do dr.M

Do góry