Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Enej tak bardzo wspolczuje A może inny lekarz coś by jednak zauważył?
Paraply o pierwsze dziecko staraliśmy się 6miesięcy i też byłam bliska załamania, bezpłodność już opłakiwałam a wystarczyła jedna wizyta u lekarza, który kazał mózg odblokować i od razu się udało
Trzymam kciuki!!
To cieszę się że Cię zmobilizowalam działaj koniecznie może to akurat nam przeszkadza w zajściuKurcze ja też powinnam mieć zrobione hsg, bo bez tego nie ruszy dalsza diagnostyka. Czas najwyższy na to
Ja bym doczekała tak 2 dni po terminie@ i jeśli test nadal negatywny to na bete:-)Dziękuję kochana! Dobrze się tu czuje jak wiem, że ktoś wysłucha.. U mnie każda koleżanka jest w ciąży w tym miesiącu w którym postanowi, więc nikt mnie nie rozumie.. Myślę cxy jutro na betę nie iść czy lepiej zaczekać.. Co byś zrobiła?
Ja miałam owulacje 16dc a dzisiaj mam 28 dc więc mamy identycznie:-) czekam do soboty z testem:-)Miałam owulacje w 18 dc wg testów owulacyjnych a dzis mam 30 dc
Pamiętaj by dał znać jak test wyszedłJa miałam owulacje 16dc a dzisiaj mam 28 dc więc mamy identycznie:-) czekam do soboty z testem:-)
Mam nadzieję że doczekam do tego testowania bez @ :-)Pamiętaj by dał znać jak test wyszedł
Będziemy trzymać kciukiMam nadzieję że doczekam do tego testowania bez @ :-)
Wmawiałam sobie bezpłodność, z każdą @ wyłam w poduszkę będąc przekonana, że nigdy się nie uda.Ci miał na myśli mówiąc odblokować mózg
Ja po 13 mam, ale to pewnie zależy od lekarzaDziewczyny a po ilu cyklach nieudanych badają hsg