reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Enej tak bardzo wspolczuje :( A może inny lekarz coś by jednak zauważył?

Paraply o pierwsze dziecko staraliśmy się 6miesięcy i też byłam bliska załamania, bezpłodność już opłakiwałam ;) a wystarczyła jedna wizyta u lekarza, który kazał mózg odblokować i od razu się udało ;)

Trzymam kciuki!!

Ci miał na myśli mówiąc odblokować mózg

Dziękuję kochana! Dobrze się tu czuje jak wiem, że ktoś wysłucha.. U mnie każda koleżanka jest w ciąży w tym miesiącu w którym postanowi, więc nikt mnie nie rozumie.. Myślę cxy jutro na betę nie iść czy lepiej zaczekać.. Co byś zrobiła?
Ja bym doczekała tak 2 dni po terminie@ i jeśli test nadal negatywny to na bete:-)
Wiem że łatwo się pisze bo jak przychodzi mój czas to też bym już chciała wiedzieć jak najszybciej,ale niestety czasem trzeba poczekac:-)

reklama
Do góry