reklama
Podczytam was trochę od poczatku zeby nie pytać ciągle o to samo i zebys nie musiala opowiadac wszystkiego od nowa. Troszkę juz u was czasu leci. A wczesniej bez problemu zaszlas w ciążę?Od kwietnia tego roku. To jest moj 8 cykl i jutro zacznę 9.
Ewelina @
Fanka BB :)
Rozumiem. Współczuje bardzo ! I podziwiam
Nie ma czego [emoji6] ja tylko bym chciała żeby więcej osób o tym wiedziało [emoji4] a mało kto wie o ryzyku
umi2
Wczesniej to ja się wcale nie starałam[emoji16]. Teraz sie musze postarać za dwa razy. A ty teraz się statasz czy juz moze w ciązy jestes? Bo ja z tel. Patrzę a tu nie widać stopek .Podczytam was trochę od poczatku zeby nie pytać ciągle o to samo i zebys nie musiala opowiadac wszystkiego od nowa. Troszkę juz u was czasu leci. A wczesniej bez problemu zaszlas w ciążę?
Ja w niedziele 24tc. Staralismy sie 3 cykle.Wczesniej to ja się wcale nie starałam[emoji16]. Teraz sie musze postarać za dwa razy. A ty teraz się statasz czy juz moze w ciązy jestes? Bo ja z tel. Patrzę a tu nie widać stopek .
Przy Julce tez sie nie staralismy.
O 16.50 mam połówkowe i tak troche staram sie zająć glowe czytajac forum bo juz stres mam ogromny.
umi2
To będzie Wasze drugie?[emoji4] daj znać jak po wizycie i nie stresuj się[emoji6]. Na pewno będzie dobrze.Ja w niedziele 24tc. Staralismy sie 3 cykle.
Przy Julce tez sie nie staralismy.
O 16.50 mam połówkowe i tak troche staram sie zająć glowe czytajac forum bo juz stres mam ogromny.
Tak. Julcia doczeka sie niebawem brataTo będzie Wasze drugie?[emoji4] daj znać jak po wizycie i nie stresuj się[emoji6]. Na pewno będzie dobrze.
A tak na marginesie Aga moja bratowa pewnie ja tez pamietasz.. 3 mce temu urodzila 3 dzieciatko. Maja Kacperka, Ole i Alicję
umi2
Jasne ze pamiętam. Nicku nie odtworzę, ale kojażę. Z resztą ty nick też mialaś na początku chyba inny. To rodzinka wam się pięknie powiększa[emoji4]. Nic tylko się cieszyć. Starsza siostra się cieszy?Tak. Julcia doczeka sie niebawem brata
A tak na marginesie Aga moja bratowa pewnie ja tez pamietasz.. 3 mce temu urodzila 3 dzieciatko. Maja Kacperka, Ole i Alicję![]()
Aga miala chyba cos w typie agooosia.. Ola teraz w styczniu jeszcze ma operacje i byc moze zacznie nowe lepsze zycie.Jasne ze pamiętam. Nicku nie odtworzę, ale kojażę. Z resztą ty nick też mialaś na początku chyba inny. To rodzinka wam się pięknie powiększa[emoji4]. Nic tylko się cieszyć. Starsza siostra się cieszy?
Ja mialam nick Daffi ale zmienialam go kiedys.
Julka jest przeszczesliwa i nie może się doczekac.
reklama
umi2
A co z Olą, na co ma mieć operację?Aga miala chyba cos w typie agooosia.. Ola teraz w styczniu jeszcze ma operacje i byc moze zacznie nowe lepsze zycie.
Ja mialam nick Daffi ale zmienialam go kiedys.
Julka jest przeszczesliwa i nie może się doczekac.
Ile w ogole Julka ma lat? Boze jak ten czas leci. Dobrze kojażę ze jest rok albo dwa, młodsza od mojego mlodego?