umi2
Fanka BB :)
Oo to by bylo idealnie. W przyszlym tygodniu bede sie zapisywac to od razu dopytam czy w tym 8-10 moge zrobic.Ja fsh, lh, estradiol prolaktyne robilam jakos 8-10dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo to by bylo idealnie. W przyszlym tygodniu bede sie zapisywac to od razu dopytam czy w tym 8-10 moge zrobic.Ja fsh, lh, estradiol prolaktyne robilam jakos 8-10dc.
@Ewelina @ a jak się u niej to FAS objawia? Przepraszam że pytam, ale tak bardziej z ludzkiej ciekawości.... Ja w pierwszej ciąży nawet Karmi nie chciałam tknąć bo niby ma jakieś % po przecinku i zwracam uwagę żeby piwka były totalnie 0%... Jak już mam ochotę że nie mogę wytrzymać oczywiście. Tak samo jak rzucam kawę po teście [emoji4] Z córką musiałam sama zrezygnować, przy synku mnie odrzuciło momentalnie i nie wróciłam na razie (mam nadzieje że się nie opłaca, a tygodniowa migrena to jednak masakra).
Ja to z tych co na cytologię jak w zegarku co 2 lata chodzą [emoji4] odkąd zaczęłam wspołżyć mama kazała mi robić i nawet dawała kasę (bo chyba do 24 roku życia nie jest refundowane). Wczoraj nawet drugi raz w życiu byłam na usg piersi [emoji14]
Musicie odpuścić, wiem że łatwo mówić ale tak najlepiej [emoji4]Kobitki. My juz oboje po badaniach. Wszystko na 100% dobre i sprawne.
... wiec wychodzi na to ze wsio siedzi w glowie. Za bardzo sie chce plis stresowe zycie ehhhh [emoji22][emoji22][emoji22]
Dziewczyny, co Wy na to?
Jestem 2dni po "miesiączce"
Ale miałaś miesiączke z tego co czytałam??? Test wygląda na pozytywny. Idź na betę lub zrób test za kilka dni (w pn) i zobacz czy ciemnieje kreska [emoji4]Dziewczyny, co Wy na to?
Jestem 2dni po "miesiączce"