reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
@Ewelina @ a jak się u niej to FAS objawia? Przepraszam że pytam, ale tak bardziej z ludzkiej ciekawości.... Ja w pierwszej ciąży nawet Karmi nie chciałam tknąć bo niby ma jakieś % po przecinku i zwracam uwagę żeby piwka były totalnie 0%... Jak już mam ochotę że nie mogę wytrzymać oczywiście. Tak samo jak rzucam kawę po teście [emoji4] Z córką musiałam sama zrezygnować, przy synku mnie odrzuciło momentalnie i nie wróciłam na razie (mam nadzieje że się nie opłaca, a tygodniowa migrena to jednak masakra).

Ja to z tych co na cytologię jak w zegarku co 2 lata chodzą [emoji4] odkąd zaczęłam wspołżyć mama kazała mi robić i nawet dawała kasę (bo chyba do 24 roku życia nie jest refundowane). Wczoraj nawet drugi raz w życiu byłam na usg piersi [emoji14]

Objawia się tak ze ... ma problemy w nauce nie zapamiętuje niczego tabliczkę mnożenia trzeba przypominać co roku , takie dzieci szybko się zniechęcają podejdą do czegoś tylko raz i koniec , wola bawić się w gronie 3 latków ... niż starszymi ze względu na odrzucenie lub wyśmianie [emoji18] to tylko cześć z tego wszystkiego, wpisz w YuTube to ci wyskoczy dzieci z FAS

Hej.
Ja melduję, że @ nie przyszła jeszcze ale na bank przyjdzie. Zrobi mi na złość i na weselu poleci. A już w drodze na slub jestem.

Ja po dwoch latach staran dopiero jak zaczelam zyc normalnie, chodzilam na imprezy, piwko, jadlam co chcialam i przestalam myslec tylko i wylacznie o dziecku zaszlam w ciaze. Do przytulasow nawet pilismy butelke wina i wreszcie robilismy to, bo mielismy ochote. Dziecko jest chronione na poczatku, rozmawialam o tym z lekarzem, bo wiedzialam jaki tryb zycia byl poprzedzajacy dobre wiesci.

Kobitki. My juz oboje po badaniach. Wszystko na 100% dobre i sprawne.
... wiec wychodzi na to ze wsio siedzi w glowie. Za bardzo sie chce plis stresowe zycie ehhhh [emoji22][emoji22][emoji22]

Dziewczyny, co Wy na to?
Jestem 2dni po "miesiączce"

Załączniki

• IMG_20181228_163920.jpg
    IMG_20181228_163920.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 126
reklama
Do góry