reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Cześć dziewczyny. Inne wątki już strasznie przepełnione i pomieszane z ciężarówkami. Chciałabym do Was dołączyć mimo że jestem w trakcie starań. Mam wrażenie że to jeszcze potrwa. Aktualnie 5 cykl starań o drugie dziecko od sierpnia. Mam 36 lat i w domu 5 letniego synka.
Przeczytałam wszystkie Wasze posty od początku :)

reklama
@Migdalove to prawda, objawy są praktycznie takie same, tyle że w ciąży nie przychodzi @ :p

@BB_Anna witamy:) u nas na razie kameralnie i bez ciężarnych chociaż mam nadzieję że szybko się to zmieni.

Ja mm od dwóch dni dziwne bóle brzucha co sprawia że moje schizy są coraz bardziej realne. Więc albo poszaleliśmy i zaszłam za szybko w ciążę, albo dostanę okres tysiąclecia bo całe podbrzusze aż mi bąbluje...

Cześć dziewczyny. Inne wątki już strasznie przepełnione i pomieszane z ciężarówkami. Chciałabym do Was dołączyć mimo że jestem w trakcie starań. Mam wrażenie że to jeszcze potrwa. Aktualnie 5 cykl starań o drugie dziecko od sierpnia. Mam 36 lat i w domu 5 letniego synka.

Witam nową koleżankę! Fajnie , że dołączyłaś. Póki co nie jest Nas zawiele , ale zawsze raźniej.
Życzę Ci abyś nie musiała wcale czekać tak długo na maluszka [emoji846] A jak długo staraliście się o synka ?

@Migdalove to prawda, objawy są praktycznie takie same, tyle że w ciąży nie przychodzi @ [emoji14]

@BB_Anna witamy:) u nas na razie kameralnie i bez ciężarnych chociaż mam nadzieję że szybko się to zmieni.

Ja mm od dwóch dni dziwne bóle brzucha co sprawia że moje schizy są coraz bardziej realne. Więc albo poszaleliśmy i zaszłam za szybko w ciążę, albo dostanę okres tysiąclecia bo całe podbrzusze aż mi bąbluje...
A ile jeszcze do @ ?

Hej! :) Fajnie, że do nas dołączyłaś! :)

@Migdalove to prawda, objawy są praktycznie takie same, tyle że w ciąży nie przychodzi @ :p

No wiadomo. :D Dzisiaj się obudziłam i nadal cisza, no cóż, albo przyjdzie tak do 40 dnia cyklu albo wcale. :D Ale jakby się udało teraz przy zabezpieczeniach to byłabym w szoku. :D

Z synkiem udało się za 7 cyklem (pól roku)
Pózniej staralismy sie w 2016-17 i też po pół roku zaszłam w ciąże niestety pozamaciczną.
Może teraz też potrzebujecie tych 6 miesięcy. Zdrowa para ma czas do roku.. Nie macie żadnych problemów zdrowotnych jak rozumiem ?
Tym razem wszystko się skończy napewno szczęśliwie

reklama
A ile jeszcze do @ ?
Dzisiaj 23dc ale nie mam pojęcia ile teraz cykle mają dni bo ostatnią normalną @ miałam w czerwcu :p

No wiadomo. :D Dzisiaj się obudziłam i nadal cisza, no cóż, albo przyjdzie tak do 40 dnia cyklu albo wcale. :D Ale jakby się udało teraz przy zabezpieczeniach to byłabym w szoku. :D
Mi spadła mocno temperatura więc raczej nie sądzę, ale te bóle brzucha są dosyć dziwne. Jakby mi ktoś balon tam wepchnął.
Z synkiem udało się za 7 cyklem (pól roku)
Pózniej staralismy sie w 2016-17 i też po pół roku zaszłam w ciąże niestety pozamaciczną.
Przykro mi :( Teraz się uda, trzeba w to wierzyć! :)

Do góry