Niemampomyslu
Fanka BB :)
A któraś z Was miała zamiast okresu dziwne upławy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie to są ??A któraś z Was miała zamiast okresu dziwne upławy?
Ja take zolte mialam 3 dni po owu. Tzn po dniach płodnych. A potem zrobiły się biało przezroczyste i takie mam do dzisiajGłupio mi o tym pisać. Żółte. Nie są zabarwione nawet krwią jak na okres tylko po prostu żółte. Czytałam gdzieś że to może hormony ciążowe tak robią więc pytam czy to możliwe.
A skąd to 20% o co to chodzi?Ja po wizycie u Ginki i jakoś mnie zdołowała.. Nastawienie mieliśmy oboje super do dzisiaj..
" Działać codziennie i pamiętać, że jest tylko 20% szans na ciążę więc jeśli nic nie zdziałacie to ze względu na wiek zobaczymy się po 6 cyklu starań. No chyba, że się uda to najwcześniej w 8tc "
I teraz w głowie mam te 20% ..
Od soboty ruszamy z produkcją
Na początku pierwszej ciąży pojechałam na IP z pomarańczowymi upławami , to dopiero był dla mnie szokGłupio mi o tym pisać. Żółte. Nie są zabarwione nawet krwią jak na okres tylko po prostu żółte. Czytałam gdzieś że to może hormony ciążowe tak robią więc pytam czy to możliwe.
Często się słyszy, że każda zdrowa para ma tylko 20% szans na ciążę w każdym cyklu.A skąd to 20% o co to chodzi?
Ja w sobotę idę na wesele,na test dużo za wczesnie - pewnie będę piła jakieś oszukancze drinki bo nie chce wzbudzać podejrzen:-)
Który to cykl starań? I dlaczego zawiesiliscie staranka?Ja mam 33 i o 1 Dzieciątko. W czerwcu na przełomie 6 tyg prawie 7tyg niestety straciliśmy.. Ale wyniki sa ok tsh z 2.79 zeszlo na 1.76 wiec jeszcze bedzie dobrze. Wierze w to.
Za 1 razem udało nam się w maju. Niestety koniec czerwca przyniósł stratę. W sierpniu próbowaliśmy, ale się nie udało. A w październiku lecimy do Polski i nie chcemy ryzykować, żeby w razie czego nie zaszkodzić. W czerwcu mieliśmy właśnie lot i wolimy dmuchać na zimne.Który to cykl starań? I dlaczego zawiesiliscie staranka?