reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Cześć Dziewczyny;) tez się przerzuciłam z wątku staraczki 2018 tu - jest nas spoooroo :D ja sobie totalnie odpuściłam ciąże... może nowy Rok przyniesie jakieś szczęśliwe wieści - choć i tak pewnie marne szanse.
U mnie 25cs...

reklama
Cześć Dziewczyny;) tez się przerzuciłam z wątku staraczki 2018 tu - jest nas spoooroo :D ja sobie totalnie odpuściłam ciąże... może nowy Rok przyniesie jakieś szczęśliwe wieści - choć i tak pewnie marne szanse.
U mnie 25cs...
Irenka nie martw się:-) musi byc dobrze... tak sobie mowie ale czasem juz tez nie mam nadziei, wlasnie pomyslalam zebysmy nie musialy sie przenosic z 2019 na 2020 [emoji39][emoji6]

U mnie 25cs...
Zazdroszczę Ci tego odpuszczenia. Ja nawet jak nie myślę o ciąży, to zaraz i tak łapię się na tym, że jednak myślę.

Ale staraliście się? Widzisz, wywoływana czyli organizm nie zaskoczył jeszcze. Oby kolejny był szczęśliwy [emoji4]

@IrenaX witaj [emoji4] I trzymam kciuki za starania bo to faktycznie bardzo długo [emoji3525] Badaliście się co może być przyczyną?

plany były że po ślubie będziemy sie starać :p
mam rozjechane cykle więc kupiłam sobie ovarin i działam :)

Podjęłam męską decyzję. Oprócz wyznaczenia owulacji przez metodę termiczną, trzy dni po niej rzucam termometr i zapominam, który to dzień cyklu. Rzucilabym to szybciej, ale nie wyznaczając owulacji, nie wiedzialabym kiedy będzie @.

Skupie się na ginekologu i badaniach, reszta moze kiedyś do mnie przyjdzie.

Moim marzeniem była ciaza z terminem na styczeń, może w 2019 roku się uda[emoji4].

reklama
Do góry