Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi :-* :-(( z tymi snami....Mi sie snila @ wiec tez pewnie przylezie ale ja mam dzis 23 dcU mnie dzisiaj biel na teście [emoji22] dzisiaj 28dc. A śniły mi się dzisiaj dwie piękne tłuste krechy.
Oby 2019 byl lepszy...Jakiś pechowy dla nas ten 2018 [emoji3525] A Twoje cykle ile mają dni? Może jeszcze za szybko?
Irenka nie martw się:-) musi byc dobrze... tak sobie mowie ale czasem juz tez nie mam nadziei, wlasnie pomyslalam zebysmy nie musialy sie przenosic z 2019 na 2020 [emoji39][emoji6]Cześć Dziewczyny tez się przerzuciłam z wątku staraczki 2018 tu - jest nas spoooroo ja sobie totalnie odpuściłam ciąże... może nowy Rok przyniesie jakieś szczęśliwe wieści - choć i tak pewnie marne szanse.
U mnie 25cs...
Ale staraliście się? Widzisz, wywoływana czyli organizm nie zaskoczył jeszcze. Oby kolejny był szczęśliwy [emoji4]pierwszy po stracie wywołany
Zazdroszczę Ci tego odpuszczenia. Ja nawet jak nie myślę o ciąży, to zaraz i tak łapię się na tym, że jednak myślę.Cześć Dziewczyny tez się przerzuciłam z wątku staraczki 2018 tu - jest nas spoooroo ja sobie totalnie odpuściłam ciąże... może nowy Rok przyniesie jakieś szczęśliwe wieści - choć i tak pewnie marne szanse.
U mnie 25cs...
Zazdroszczę Ci tego odpuszczenia. Ja nawet jak nie myślę o ciąży, to zaraz i tak łapię się na tym, że jednak myślę.
Ale staraliście się? Widzisz, wywoływana czyli organizm nie zaskoczył jeszcze. Oby kolejny był szczęśliwy [emoji4]
@IrenaX witaj [emoji4] I trzymam kciuki za starania bo to faktycznie bardzo długo [emoji3525] Badaliście się co może być przyczyną?
A ty wiesz że sny powinno się interpretować na odwrót to może u ciebie będzie sukces i małpisko nie przyjdzie :*Przykro mi :-* :-(( z tymi snami....Mi sie snila @ wiec tez pewnie przylezie ale ja mam dzis 23 dc