reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

89BE5645-A8E5-441F-BEA9-D64824714170.jpeg

Już nie taki bladzioch dziś! 32dc, @ spóźnia się 3 dni, 14dpo. Do gina zapiszę się na 9.10., to wypadnie 7t6d, sam mi tak zalecił z resztą bo prawdopodobnie będzie już serduszko. Jestem podekscytowana i czuję, że tym razem obejdzie się bez straty... trzymajcie kciuki!

reklama
B
Zobacz załącznik 1021665
Już nie taki bladzioch dziś! 32dc, @ spóźnia się 3 dni, 14dpo. Do gina zapiszę się na 9.10., to wypadnie 7t6d, sam mi tak zalecił z resztą bo prawdopodobnie będzie już serduszko. Jestem podekscytowana i czuję, że tym razem obejdzie się bez straty... trzymajcie kciuki!
Kciuki zaciśnięte najmocniej jak się da!

Dzięki, przyda się to trzymanie! :D

Facelle wyszedł jeszcze bledszy :D ten, który wkleiłam jest najbardziej widoczny :)

Ja np nigdy nie zaobserwowałam u siebie śluzu płodnego. Serio totalnie nigdy tego nie widziałam, nigdy tez nie czułam kiedy mam owulacje :p
A robiłaś testy owulacyjne?
Tak akurat w tym cyklu zaczęłam stosować testy ale pojawia się tylko jasniutka druga kreska więc to nie owulacja, ale będę dalej robiła może owulacja się przesunęła , ot robię takie doświadczenie na żywym organizmie.

Zobacz załącznik 1021665
Jaki świetny wynik, trzymam kciuki aby wszystko było ok! :)

Zobacz załącznik 1021665
Oczywiście ,że będzie dobrze , ale ja tam byłam bardzo przewrażliwiona ,po poronieniach i pojechałam wcześniej ,bo wolałam wiedzieć jak coś ,niż się łudzić przez miesiąc , Trzymam kciuki

Jestem w tej samej sytuacji co Ty, też po poronieniu i też nie odnajduje się w moim cyklu. Niby też się staramy ale na wiele nie liczę bo śluzu płodnego totalnie brak. No zobaczymy. Faktycznie trudne są starania po poronieniu, takie działanie a z tyłu głowy smutek po stracie.
Cześć Ada, a powiedz mi, ile już Twój cykl trwa ? Bo mój 35 dni i też ten sluz plodny pojawił się późno bo w 26 dc i bardzo mało nawet nie jestem przekonana czy była owulacja:(.

Gratuluję [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Zobacz załącznik 1021665

Cześć Ada, a powiedz mi, ile już Twój cykl trwa ? Bo mój 35 dni i też ten sluz plodny pojawił się późno bo w 26 dc i bardzo mało nawet nie jestem przekonana czy była owulacja:(.
U mnie dopiero 16 dzień cyklu, jak byłam w piątek u lekarza to wg jego przepowiedni owulację powinnam mieć między niedziela a środa ale może jajo nie pękło lub coś innego się zadziało bo ani testy ani obserwacje nie wskazywały na owulację ale może będzie później, nadal czekam.

reklama
Zobacz załącznik 1021665
super ogromne gratki!

Do góry