reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
moim zdaniem ciazaU mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.
Wiem, ze nie mam zwidów, ale jakoś w środku czuje, ze @ i tak nadejdzie :/
bleucoco
Od listopada zeszłego roku lekarze nie chcą na razie działać bo mam PCOS (na razie w „remisji”) i nie minął jeszcze równo rok starań. A ja się zastanawiam co jest ze mną albo z nami nie tak...Przykro... przypomnij ile czasu się starasz?
Racuszek
Zaciekawiona BB
Dziś 28DC, cykle różnie, z reguły 29-32 dni.Całkiem ładny ten bladzioch, który dc?
Tak, teoretycznie mam jeszcze 3 dni do @.Widać Nie stresuj się tak i nie zakładaj od razu najgorszego. Jesteś przed terminem @ ?? Leć na bete i powtórz za 2 dni
Jakos boje się tej bety zrobię dopiero, jak zobaczę wyraźne krechy, albo @ nie nadejdzie w terminie
Na razie będę czekać cierpliwie, czyli codziennie rano robiąc testy
Tescik bardzo obiecujący mocno trzymam kciukiDziś 28DC, cykle różnie, z reguły 29-32 dni.
Tak, teoretycznie mam jeszcze 3 dni do @.
Jakos boje się tej bety zrobię dopiero, jak zobaczę wyraźne krechy, albo @ nie nadejdzie w terminie
Na razie będę czekać cierpliwie, czyli codziennie rano robiąc testy
Dziewczyny mi spóźnia się @ już 4 dzień ale jestem właśnie po poronieniu także biorę to pod uwagę, że mogło mi się przesunąć, najgorsze że nawet nie wiem ile ten mój cykl może trwać, starać się staralismy ho lekarz dał zielone światło od razu. Wszystko to takie trudne..
nnat.
Pokazuj! ja myślę że to może być TOU mnie tez jakiś cień cienia jak się przypatrzec.. Ale ja w takie już nie wierzę bo wiele razy widziałam i nic z tego nie bylo
Pomyśl że czeka was kolejny miesiąc przyjemności [emoji3590][emoji3590]EDIT: właśnie dostałam @ Jest co prawda inna niż zwykle bo jakaś taka rozwodniona. Zawsze na początku miałam brązowe plamienia a nie rozwodnioną krew. No ale cóż... Innym razem
Ej wcale nie taki bladzioch!! Mówię oczywiście o fotce nr 2.... U mnie nawet takie na początku nie wychodziły, byly jeszcze bledsze....U mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.
Wiem, ze nie mam zwidów, ale jakoś w środku czuje, ze @ i tak nadejdzie :/
Nie chcesz sprawdzić?? Może nic się nie rozregulowalo i wszystko jest na dobrej drodze?? :*Dziewczyny mi spóźnia się @ już 4 dzień ale jestem właśnie po poronieniu także biorę to pod uwagę, że mogło mi się przesunąć, najgorsze że nawet nie wiem ile ten mój cykl może trwać, starać się staralismy ho lekarz dał zielone światło od razu. Wszystko to takie trudne..
Bardzo Ci tego życzę [emoji3590]
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, myślę że jednak owulacje miałam około 26 dc bo wtedy miałam dopiero sluz plodny, także się nie nastawiamPokazuj! ja myślę że to może być TO Pomyśl że czeka was kolejny miesiąc przyjemności [emoji3590][emoji3590]Ej wcale nie taki bladzioch!! Mówię oczywiście o fotce nr 2.... U mnie nawet takie na początku nie wychodziły, byly jeszcze bledsze.... Nie chcesz sprawdzić?? Może nic się nie rozregulowalo i wszystko jest na dobrej drodze?? :*
Bardzo Ci tego życzę [emoji3590]
Jestem w tej samej sytuacji co Ty, też po poronieniu i też nie odnajduje się w moim cyklu. Niby też się staramy ale na wiele nie liczę bo śluzu płodnego totalnie brak. No zobaczymy. Faktycznie trudne są starania po poronieniu, takie działanie a z tyłu głowy smutek po stracie.Dziewczyny mi spóźnia się @ już 4 dzień ale jestem właśnie po poronieniu także biorę to pod uwagę, że mogło mi się przesunąć, najgorsze że nawet nie wiem ile ten mój cykl może trwać, starać się staralismy ho lekarz dał zielone światło od razu. Wszystko to takie trudne..
reklama
Racuszek
Zaciekawiona BB
Dzięki, przyda się to trzymanie!Tescik bardzo obiecujący mocno trzymam kciuki
Facelle wyszedł jeszcze bledszy ten, który wkleiłam jest najbardziej widocznyEj wcale nie taki bladzioch!! Mówię oczywiście o fotce nr 2.... U mnie nawet takie na początku nie wychodziły, byly jeszcze bledsze....
Ja np nigdy nie zaobserwowałam u siebie śluzu płodnego. Serio totalnie nigdy tego nie widziałam, nigdy tez nie czułam kiedy mam owulacjeJestem w tej samej sytuacji co Ty, też po poronieniu i też nie odnajduje się w moim cyklu. Niby też się staramy ale na wiele nie liczę bo śluzu płodnego totalnie brak. No zobaczymy. Faktycznie trudne są starania po poronieniu, takie działanie a z tyłu głowy smutek po stracie.
A robiłaś testy owulacyjne?