reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
I też lubię patrzeć na wasze pozytywne testy i czytać mile wieści z wizyt- trochę zazdroszczę co prawda bo też bym chciała, ale wiem ze też mnie to czeka i wtedy też będę chciała wam pokazac:-)

U mnie tez jakiś cień cienia jak się przypatrzec.. Ale ja w takie już nie wierzę bo wiele razy widziałam i nic z tego nie bylo
U mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.
Wiem, ze nie mam zwidów, ale jakoś w środku czuje, ze @ i tak nadejdzie :/

Załączniki

• 3AE1A594-3446-4400-BE8E-6D736524D050.jpeg
    3AE1A594-3446-4400-BE8E-6D736524D050.jpeg
    697,1 KB · Wyświetleń: 85
  • DB29E4AA-379D-46CC-BEAE-511479F74751.jpeg
    DB29E4AA-379D-46CC-BEAE-511479F74751.jpeg
    320 KB · Wyświetleń: 91
U mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.
Wiem, ze nie mam zwidów, ale jakoś w środku czuje, ze @ i tak nadejdzie :/
Widać :) Nie stresuj się tak i nie zakładaj od razu najgorszego. Jesteś przed terminem @ ?? Leć na bete i powtórz za 2 dni :)

Powiedzcie proszę jak się ma śluz plodny do owulacji? Jest z nim podobnie jak z testami że np owu będzie za jakieś 24 -36 godzin czy może pojawia się łącznie z owu?
Ja mam akurat tak że cały cykl raczej sucho i jak on się pojawia to od razu wiem że to plodny i az wkladke stosuje ,ale jest góra 1 dzień i koniec już go nie zauwazam:-) i tak myślę kiedy go mam:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Wczoraj miałam temperaturę 37.2 (4dni przed @), zrobiłam test i wyszedł mi totalny bladzioch, cień cienia.
Dziś temperatura 36.95, test tej samej marki co wczoraj pokazał znowu cień cienia (nawet nie wiem czy nie jeszcze bledszy niż wczoraj), a test paskowy z Allegro pokazał troszkę mocniejsza kreskę, ale wciąż cień cienia.

W związku ze spadkiem temperatury i brakiem zmiany koloru kresek na ciemniejszy, niestety czekam już tylko na @ :( jajniki juz bolą, wiec niech przyjdzie szybko, żeby można było zacząć nowy cykl starań ;)

Co do dziewczyn, którym już się udało- niech zostaną! Są przecież skarbnica wiedzy, jeśli chodzi o wczesne objawy ciąży :)
kazda kreska o czyms swiadczy. Pokaz test

Do góry