bleucoco
Fanka BB :)
U mnie raczej będzie to samo w tym miesiącuEh życzę Wam dziewczyny żeby się teraz udało! Bo czuje, że ja się znów rozczaruje w tym cyklu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie raczej będzie to samo w tym miesiącuEh życzę Wam dziewczyny żeby się teraz udało! Bo czuje, że ja się znów rozczaruje w tym cyklu.
EDIT: właśnie dostałam @ Jest co prawda inna niż zwykle bo jakaś taka rozwodniona. Zawsze na początku miałam brązowe plamienia a nie rozwodnioną krew. No ale cóż... Innym razemU mnie raczej będzie to samo w tym miesiącu
Przykro... przypomnij ile czasu się starasz?EDIT: właśnie dostałam @ Jest co prawda inna niż zwykle bo jakaś taka rozwodniona. Zawsze na początku miałam brązowe plamienia a nie rozwodnioną krew. No ale cóż... Innym razem
1dc to zawsze nowe nadzieje:-)EDIT: właśnie dostałam @ Jest co prawda inna niż zwykle bo jakaś taka rozwodniona. Zawsze na początku miałam brązowe plamienia a nie rozwodnioną krew. No ale cóż... Innym razem
U mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.U mnie tez jakiś cień cienia jak się przypatrzec.. Ale ja w takie już nie wierzę bo wiele razy widziałam i nic z tego nie bylo
U mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.
Wiem, ze nie mam zwidów, ale jakoś w środku czuje, ze @ i tak nadejdzie :/
Widać Nie stresuj się tak i nie zakładaj od razu najgorszego. Jesteś przed terminem @ ?? Leć na bete i powtórz za 2 dniU mnie wyszedł dziś taki bladzioch... 2 zdjęcie oryginał, 1 z podciągniętymi kontrastem i nasyceniem.
Wiem, ze nie mam zwidów, ale jakoś w środku czuje, ze @ i tak nadejdzie :/
kazda kreska o czyms swiadczy. Pokaz testCześć dziewczyny!
Wczoraj miałam temperaturę 37.2 (4dni przed @), zrobiłam test i wyszedł mi totalny bladzioch, cień cienia.
Dziś temperatura 36.95, test tej samej marki co wczoraj pokazał znowu cień cienia (nawet nie wiem czy nie jeszcze bledszy niż wczoraj), a test paskowy z Allegro pokazał troszkę mocniejsza kreskę, ale wciąż cień cienia.
W związku ze spadkiem temperatury i brakiem zmiany koloru kresek na ciemniejszy, niestety czekam już tylko na @ jajniki juz bolą, wiec niech przyjdzie szybko, żeby można było zacząć nowy cykl starań
Co do dziewczyn, którym już się udało- niech zostaną! Są przecież skarbnica wiedzy, jeśli chodzi o wczesne objawy ciąży