reklama
Niestety chyba już czuję, że dziś przyjdzie @
a kiedy powinnaś dostać? trzeba wierzyć, że nie przyjdzie!!! <3
chociaż ja już też dzisiaj taka nerwowa, siedzę w pracy, głowa, kręgosłup mnie boli, mam ochotę płakać... także to taka moja norma przed @... wczoraj wieczorem mocno mnie kłuły jajniki i co jakiś czas miałam uczucie pieczenia piersi haha.. w pon powinnam dostać @
bleucoco
Fanka BB :)
Ja się wczoraj bardzo źle czułam. Bolał mnie brzuch, kłuło mnie w jajnikach i piersiach i było mi słabo. Dziś od rana mocno boli mnie podbrzusze tak jakby na @... Termin mam dziś lub jutro, czasami o jeden dzień mi się wahał cykl. Dziś 31 dc. Chociaż w zeszłym miesiącu dostałam 34 dc bo miałam wtedy bardzo dużo stresówa kiedy powinnaś dostać? trzeba wierzyć, że nie przyjdzie!!! <3
chociaż ja już też dzisiaj taka nerwowa, siedzę w pracy, głowa, kręgosłup mnie boli, mam ochotę płakać... także to taka moja norma przed @... wczoraj wieczorem mocno mnie kłuły jajniki i co jakiś czas miałam uczucie pieczenia piersi haha.. w pon powinnam dostać @
U mnie już wjechał nurofen forte bo nie jestem w stanie pracować Już się nie łudzę, ale trochę mi przykro, bo zaraz minie rok starań, a w tym miesiącu ten okres płodny był długi, miałam naprawdę dużo śluzu płodnego, staraliśmy się dokładnie w te dni co trzeba i znowu nic? To trochę przygnębiające...
Ja się wczoraj bardzo źle czułam. Bolał mnie brzuch, kłuło mnie w jajnikach i piersiach i było mi słabo. Dziś od rana mocno boli mnie podbrzusze tak jakby na @... Termin mam dziś lub jutro, czasami o jeden dzień mi się wahał cykl. Dziś 31 dc. Chociaż w zeszłym miesiącu dostałam 34 dc bo miałam wtedy bardzo dużo stresów
U mnie już wjechał nurofen forte bo nie jestem w stanie pracować Już się nie łudzę, ale trochę mi przykro, bo zaraz minie rok starań, a w tym miesiącu ten okres płodny był długi, miałam naprawdę dużo śluzu płodnego, staraliśmy się dokładnie w te dni co trzeba i znowu nic? To trochę przygnębiające...
ojjj nie kracz! jeszcze wszystko możliwe, serio! najgorzej się negatywnie nastawiać... obyś nie dostała! życzę Ci tego z całego serca <3
u nas 8 cykl starań... już się staram się nakręcać, no ale kurde jak nic cały czas ciągną i pieką mnie piersi...i jak tu nie myśleć haha
dzisiaj mam 25 dc, cykle około 28-29 dni
bleucoco
Dzięki kochana <3 Trzymam za Ciebie kciuki ;* No właśnie jak tu się nie nastawiać... Ja tak mam co miesiąc, że już mam w nosie co będzie, ale nadchodzi faza lutealna, półtora tygodnia do terminu @ zaczynam czuć się inaczej i już pojawiają się automatycznie myśli „a jak się udało?” Haha Zwariować można! XDojjj nie kracz! jeszcze wszystko możliwe, serio! najgorzej się negatywnie nastawiać... obyś nie dostała! życzę Ci tego z całego serca <3
u nas 8 cykl starań... już się staram się nakręcać, no ale kurde jak nic cały czas ciągną i pieką mnie piersi...i jak tu nie myśleć haha
dzisiaj mam 25 dc, cykle około 28-29 dni
Asia28BK
Jak cudnie!spokojnej ciąży:-)Ja juz po wyzycie. Kruszynka ma 1 cm i ciaza 2 dni starsza niz OM - 7+0 i to by sie zgadzalo wg moich odczuc. Serducho bije pieknie :-)
AsiaIN
Hej, ja właśnie wróciłam z przychodni. Tu w Ie to Gp, więc pobrano mi krew bo po 6 tyg miałam sprawdzić jak działa na mnie euthyrox. Przeprowadził że mną wywiad. Powiedział że niestety ale teraz mnóstwo wczesnych ciąż tak się kończy,A nawet pierwsza j druga ciąża taka może być, a potem można donosic zdrowo ciążę nie ma reguły. Wypytal o kwas, biorę oczywiście. Alkohol i papierosy na nie - co wiadomo. Alkohol to wino lubię czerwone jak w sobotę jakiś film czy coś to ok, żadnych innych alkoholi nie lubię wódka whisky odpada całkowicie to nie dla mnie heh fuuj. Papierosy hmm palę przyznałam się. Wiem że trzeba rzucić... Wtedy jak tylko się dowiedziałam o ciąży to nie zapaliłam, ani sztuki...I ogólnie wyglądam ok nie mam oversize itd. Tak mówił choć ja wiem , że trochę nadwagi mam Ale bez przesady. No i jeśli przez 6 m-cy ciąży nie będzie to wrócić i będziemy szukać przyczyny. My narazie zaczniemy znow od listopada bo w pazdzierniku chcemy leciec do Pl a w ciąży bym się bała...
Ostatnia edycja:
Masz możliwość sprawdzenia czy pęcherzyk pek u ginekologa?? Hej Kochana.
Sluchaj, taki spadek to nie spadek tak naprawdę. Moze jakieś "zakłócenia" były, może krócej spalas, może chodzilas w nocy na siku, może..... Wiesz tego moz ebyc mnóstwo. Mogłaś zmierzyć o innej godzinie albo w nieco innym miejscu. I już hop w dół. Jak jest cień to jest ok
Idz na betę i sprawdź przyrost, będzie 100% pewnosc. Ja też miałam cień cienia na drugi dzień ciut mocniejsza a potem znów jaśniejsza. Wszystko na tych samych testach. I wszystko póki co (odpukać w niemalowane) jest w porządku
U mnie tez jakiś cień cienia jak się przypatrzec.. Ale ja w takie już nie wierzę bo wiele razy widziałam i nic z tego nie bylo
reklama
Asia28BK
Ja nie wierzę na 100%testom owu,każdy organizm jest inny.dlatego teraz chodzę na monitoring,dzisiaj druga wizyta-czekam co tam ciekawego się wydarzyło albo i nie:-)Dziewczyny podpowiedźcie mi, bo nie wiem co myśleć.. 6go w piątek byłam na monitoringu i pęcherzyki miał 15mm. Mialam. Dosyć zastrzyk, ale lekarz stwierdził, żeby w tym cyklu odpuścić i postarać się zapisać na udraznianie jajowodów, ale nie udało misie w tym cyklu tylko na następny. Dziś mam 17dc. Cykle mam po 31 dni. Wczoraj czułam ból owulacyjny i zrobiłam test owu, były dwie kreski, ale jedna była jaśniejsza. Dziś już nie czuje owulacji.. Tzn ciut mnie tam pobolewa jakby się miało rozkręcac. I nie wiem totalnie co myśleć. Na testach jest napisane żeby nie pić 2 h wcześniej, bo moze test być niewiarygodny.a ja piłam w tym czasie coś. Nie wiem sama co o tym myśleć. Tak mi zależy na tej ciazy, że chyba tracę rozum
Jeśli masz odczucia że owu była to mogła być a test nie pokazał ciemniejszej kreskui