reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Rozmawiałam przez tel z ginekolog starej daty choć wciąż praktykujaca i wiecie co mi powiedziała... że chociaż wyniki mam w normie to za niski mam cholesterol (110, więc też w normie według laboratorium) i dlatego nie zachodze w ciążę... ręce mi opadły bo tak zdrowo jak teraz to nigdy nie jadłam. I jem zdrowe tłuszcze, rosolki i inne pierdoly. A i tsh też za niskie to 0,9... Trochę mi wywrocila do góry nogami myślenie... wszystko powiedziała na odwrót niż czytałam/słyszałam... wtf?!

Enej - Też bym brała duphaston. Trzeba walczyć nawet o 10%! To nadzieja:)

reklama
Rozmawiałam przez tel z ginekolog starej daty choć wciąż praktykujaca i wiecie co mi powiedziała... że chociaż wyniki mam w normie to za niski mam cholesterol (110, więc też w normie według laboratorium) i dlatego nie zachodze w ciążę... ręce mi opadły bo tak zdrowo jak teraz to nigdy nie jadłam. I jem zdrowe tłuszcze, rosolki i inne pierdoly. A i tsh też za niskie to 0,9... Trochę mi wywrocila do góry nogami myślenie... wszystko powiedziała na odwrót niż czytałam/słyszałam... wtf?!

Ja mam takie TSH i nigdy żaden lekarz nic mi nie powiedział. Dla świętego spokoju zbadałam tez ft3,4 i przeciwciała tarczycowe. U wszystkie wyniki tarczycy mam dobrze.

Enej bądź dzielna. Bierz dupka skoro zalecił Ci lekarz, myślę że nie zaszkodzi a może pomóc. Sporą miałaś już tą betę więc może jeszcze da się uratować.
Trzymam mocno kciuki!

Masakra co to się dzieje... :( co druga to jakieś problemy. Najlepiej być pato, mieć wszystko gdzieś to wtedy nic nie zaszkodzi:crazy:

KiedyPytam, POWIEM Ci tak, że kiedy używałam lactacyd i inne polecane w reklamach płyny do higieny intymnej co chwila miałam jakieś infekcje czy podrażnienia. Od kiedy zmieniłam na płyn Facelle (a najlepiej sensitive), to czuję się o niebo lepiej. Ma bardzo dobry skład więc szczerze polecam.
No ja tylko iladian kupowałam w aptece do tej pory. Albo Ziaja pianka z żurawiną. Ten co teraz mam jest firmy Soraya. Dostałam go w najbliższym sklepie jak musiałam kupić na cito w weekend. Ma w składzie rumianek pantenol i kwas mlekowy. Łagodzi podrażnienia itp. i faktycznie raz się wymylam i pomogl wtedy.

Wiem kocha
To są świetne wyniki, nie poddawaj się jeszcze :* Jesteśmy z Tobą, trzymamy bardzo mocno kciuki za Ciebie :*

@KiedyPytam Ty zawsze musisz sobie wymyślić jakiś problemik, chociażby był malutki :p Nie sądzę żeby płyn do higieny intymnej działał jako środek antykoncepcyjny, bo gdyby było inaczej to producenci takich środków poszliby z torbami ;):p

Zaczynam być podekscytowana i myślę cały czas jaki test kupić i czy jeden czy dwa :oops::o Rozsądek podpowiada, że lepiej jeden żeby nie świrować.
Wiem kochana...... Wali mi trochę na głowę :D hehe jutro wizyta i się okaże czy pękł. A potem te dwa tygodnie czekania... Ale wolę to czekanie niż jutrzejszy smutek że nie pękł.

No ja tylko iladian kupowałam w aptece do tej pory. Albo Ziaja pianka z żurawiną. Ten co teraz mam jest firmy Soraya. Dostałam go w najbliższym sklepie jak musiałam kupić na cito w weekend. Ma w składzie rumianek pantenol i kwas mlekowy. Łagodzi podrażnienia itp. i faktycznie raz się wymylam i pomogl wtedy.
U mnie sprawdza się biały jeleń albo mydło tradycyjne w płynie Barwa. Proste i jak dla mnie dobre.

A co ma do tego cholesterol wytłumaczyła? Bo to w sumie ciekawe zagadnienie

No i mówiłam że powtórzę wieczorem i sami zobaczcie nadal pozytyw IMG_20190905_223844.jpgIMG_20190905_224353.jpg

reklama
Do góry