reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Rozmawiałam przez tel z ginekolog starej daty choć wciąż praktykujaca i wiecie co mi powiedziała... że chociaż wyniki mam w normie to za niski mam cholesterol (110, więc też w normie według laboratorium) i dlatego nie zachodze w ciążę... ręce mi opadły bo tak zdrowo jak teraz to nigdy nie jadłam. I jem zdrowe tłuszcze, rosolki i inne pierdoly. A i tsh też za niskie to 0,9... Trochę mi wywrocila do góry nogami myślenie... wszystko powiedziała na odwrót niż czytałam/słyszałam... wtf?!

Enej - Też bym brała duphaston. Trzeba walczyć nawet o 10%! To nadzieja:)

reklama
Rozmawiałam przez tel z ginekolog starej daty choć wciąż praktykujaca i wiecie co mi powiedziała... że chociaż wyniki mam w normie to za niski mam cholesterol (110, więc też w normie według laboratorium) i dlatego nie zachodze w ciążę... ręce mi opadły bo tak zdrowo jak teraz to nigdy nie jadłam. I jem zdrowe tłuszcze, rosolki i inne pierdoly. A i tsh też za niskie to 0,9... Trochę mi wywrocila do góry nogami myślenie... wszystko powiedziała na odwrót niż czytałam/słyszałam... wtf?!

Ja mam takie TSH i nigdy żaden lekarz nic mi nie powiedział. Dla świętego spokoju zbadałam tez ft3,4 i przeciwciała tarczycowe. U wszystkie wyniki tarczycy mam dobrze.

Enej bądź dzielna. Bierz dupka skoro zalecił Ci lekarz, myślę że nie zaszkodzi a może pomóc. Sporą miałaś już tą betę więc może jeszcze da się uratować.
Trzymam mocno kciuki!

Masakra co to się dzieje... :( co druga to jakieś problemy. Najlepiej być pato, mieć wszystko gdzieś to wtedy nic nie zaszkodzi:crazy:

KiedyPytam, POWIEM Ci tak, że kiedy używałam lactacyd i inne polecane w reklamach płyny do higieny intymnej co chwila miałam jakieś infekcje czy podrażnienia. Od kiedy zmieniłam na płyn Facelle (a najlepiej sensitive), to czuję się o niebo lepiej. Ma bardzo dobry skład więc szczerze polecam.
No ja tylko iladian kupowałam w aptece do tej pory. Albo Ziaja pianka z żurawiną. Ten co teraz mam jest firmy Soraya. Dostałam go w najbliższym sklepie jak musiałam kupić na cito w weekend. Ma w składzie rumianek pantenol i kwas mlekowy. Łagodzi podrażnienia itp. i faktycznie raz się wymylam i pomogl wtedy.

Wiem kocha
To są świetne wyniki, nie poddawaj się jeszcze :* Jesteśmy z Tobą, trzymamy bardzo mocno kciuki za Ciebie :*

@KiedyPytam Ty zawsze musisz sobie wymyślić jakiś problemik, chociażby był malutki :p Nie sądzę żeby płyn do higieny intymnej działał jako środek antykoncepcyjny, bo gdyby było inaczej to producenci takich środków poszliby z torbami ;):p

Zaczynam być podekscytowana i myślę cały czas jaki test kupić i czy jeden czy dwa :oops::o Rozsądek podpowiada, że lepiej jeden żeby nie świrować.
Wiem kochana...... Wali mi trochę na głowę :D hehe jutro wizyta i się okaże czy pękł. A potem te dwa tygodnie czekania... Ale wolę to czekanie niż jutrzejszy smutek że nie pękł.

No ja tylko iladian kupowałam w aptece do tej pory. Albo Ziaja pianka z żurawiną. Ten co teraz mam jest firmy Soraya. Dostałam go w najbliższym sklepie jak musiałam kupić na cito w weekend. Ma w składzie rumianek pantenol i kwas mlekowy. Łagodzi podrażnienia itp. i faktycznie raz się wymylam i pomogl wtedy.
U mnie sprawdza się biały jeleń albo mydło tradycyjne w płynie Barwa. Proste i jak dla mnie dobre.

A co ma do tego cholesterol wytłumaczyła? Bo to w sumie ciekawe zagadnienie

No i mówiłam że powtórzę wieczorem i sami zobaczcie nadal pozytyw IMG_20190905_223844.jpgIMG_20190905_224353.jpg

reklama
Do góry