Czyli jaki jest przyrost po 2 dniach ? Czy wczoraj robiłaś?Właśnie dostałam wyniki bety z dzisiaj 355.16.. mam powtórzyć za 2dni. W diagnostyce zrobią w SB?
reklama
nnat.
Fanka BB :)
Hej przypomniałam sobie ze powinno się robić do pierwszego pozytyw reszta nie ma znaczenia, gdzieś doczytałam...Ja też tak miałam ze kilka wyszło pozytywów ale brałam pod uwagę ten najciemniejszy
Kochana 10% to nadal 10%!!! Walcz... :* jesteśmy z Tobą!!Podsumowując moja krótka acz burzliwa historię z ciążą i ciąża pozamaciczna. Pęcherzyk był ale zaczęło się poronienie. Dostałam duphaston. Ale mam tylko 10% szans że to się uda, więc nie wiem czy brać. Bo bóle mam od południa jak na miesiączkę..
Laluniu, zolnierzykom jestem pewna że nic nie groziDziewczyny. Załamana jestem. Ostatnio miałam podrażnione podwozie i miałam pod ręką taki sos płyn do higieny. I pamiętam żeby się nim nie myć w dni płodne tylko zwykłym mydłem. Ale dzisiaj!!!!!!! Dostałam zaćmienia umysłu!!!!! Przed samym przytulankiem się kąpałam po pracy i teraz sobie uświadomiłam co ja zrobiłam. Myślicie że zabiłam wszystkie żołnierzyki???? Boże a tak było super i na luzie a teraz jestem kłębkiem nerwów.
2.09- 54A jak wcześniejsze ? Najlepiej wstawiać wcześniejsze wyniki i daty dla porównania
4.09-200
5.09-355
Czyli jaki jest przyrost po 2 dniach ? Czy wczoraj robiłaś?
Too robiłam dzisiaj. Kazała ta babka od ciąży pozamacicznej. To zrobiłam. A wyżej gdzieś podałam daty z przyrostem. Teraz chyba pójdę w SB zobaczyć co będzie bo ten lekarz od poronienia kazał.
Wogóle ktoś z doświadczenia może mi to opisać? Bo od wizyty u gina czysto choć podbrzusze boli. To kiedy to się zacznie? Jak to wygląda?
AsiaIN
Aż wrzuciłam Kochana te Twoje wyniki z wczoraj i dziś na kalkulator i patrz. Bierz ten duphaston, naprawdę wydaje i się, że jeszcze nic przesądzone. A masz możliwość skonsultować z innym ginem??2.09- 54
4.09-200
5.09-355
Paraply
Enej bądź dzielna. Bierz dupka skoro zalecił Ci lekarz, myślę że nie zaszkodzi a może pomóc. Sporą miałaś już tą betę więc może jeszcze da się uratować.
Trzymam mocno kciuki!
Masakra co to się dzieje... co druga to jakieś problemy. Najlepiej być pato, mieć wszystko gdzieś to wtedy nic nie zaszkodzi
KiedyPytam, POWIEM Ci tak, że kiedy używałam lactacyd i inne polecane w reklamach płyny do higieny intymnej co chwila miałam jakieś infekcje czy podrażnienia. Od kiedy zmieniłam na płyn Facelle (a najlepiej sensitive), to czuję się o niebo lepiej. Ma bardzo dobry skład więc szczerze polecam.
Trzymam mocno kciuki!
Masakra co to się dzieje... co druga to jakieś problemy. Najlepiej być pato, mieć wszystko gdzieś to wtedy nic nie zaszkodzi
KiedyPytam, POWIEM Ci tak, że kiedy używałam lactacyd i inne polecane w reklamach płyny do higieny intymnej co chwila miałam jakieś infekcje czy podrażnienia. Od kiedy zmieniłam na płyn Facelle (a najlepiej sensitive), to czuję się o niebo lepiej. Ma bardzo dobry skład więc szczerze polecam.
Spazientito
2.09- 54
4.09-200
5.09-355
To są świetne wyniki, nie poddawaj się jeszcze :* Jesteśmy z Tobą, trzymamy bardzo mocno kciuki za Ciebie :*
@KiedyPytam Ty zawsze musisz sobie wymyślić jakiś problemik, chociażby był malutki Nie sądzę żeby płyn do higieny intymnej działał jako środek antykoncepcyjny, bo gdyby było inaczej to producenci takich środków poszliby z torbami
Zaczynam być podekscytowana i myślę cały czas jaki test kupić i czy jeden czy dwa Rozsądek podpowiada, że lepiej jeden żeby nie świrować.
Dziękuję;* może być że ta krew pojawiła się tam po badaniu z rana u tej babki od ciąży pozamacicznej? Bo mnie tam tak "wypukala" ta sonda że wyszłam z okropnym biłem brzuchaAż wrzuciłam Kochana te Twoje wyniki z wczoraj i dziś na kalkulator i patrz. Bierz ten duphaston, naprawdę wydaje i się, że jeszcze nic przesądzone. A masz możliwość skonsultować z innym ginem??Zobacz załącznik 1018944
reklama
Spazientito
Kurcze, brzmi jakbym robiła reklamę
Spazientito kup 2 jakby pierwszy nie wyszedł
Na razie kupię jeden, a jak wyjdzie negatywny to i tak pojadę na betę, tak mi kazała gin.
Dziękuję;* może być że ta krew pojawiła się tam po badaniu z rana u tej babki od ciąży pozamacicznej? Bo mnie tam tak "wypukala" ta sonda że wyszłam z okropnym biłem brzucha
Myślę, że tak. Możesz nawet mieć w środku jakiegoś malutkiego krwiaczka i to z niego krew poszła. Póki jest nadzieja trzeba wierzyć:* Przy mojej biochemicznej już na tym etapie beta hamowała, a u Ciebie jest piękny wzrost :*