KiedyPytam
Fanka BB :)
Enej ja bym robiła wszystko by to potwierdzić. Nawet bym zadzwoniła do jakiegoś lekarza i poprosiła by mnie wcisnęli bo mam podejrzenie i już!!! Sprawdź to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wogóle w jakimś ciężkim szoku jestem.. koleżanka prowadzą mnie za rękę bo nie wiem co robić. Najpierw jakąś cudowna ciąża w cyklu bezowulacyjnym a teraz jest pozamaciczna..Enej ja bym robiła wszystko by to potwierdzić. Nawet bym zadzwoniła do jakiegoś lekarza i poprosiła by mnie wcisnęli bo mam podejrzenie i już!!! Sprawdź to
Dziewczyny od jakiej bety widać pęcherzyk? I czy przy becie 200 macica wygląda ciazowo? Bo lekarz stwierdził dziś torbiel czynnościowa na jajniku ale że macica niewyglada ciazowo. I mówi o ciąży pozamaciczna. Ale przecież beta w 48h przyrosła mi z 54do 200. To możliwe? No kurde załamana jestem że jeszcze do szpitala na jakiś zabieg trzeba iść..
Dokładnie, powyżej 1000 a nie 200 i już stwierdza takie poważne rzeczy, że niby pozamaciczna.. trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę enejCzy lekarz wyjasnił co to znaczy, że wygląda nieciążowo? Pęcherzyk pojawia się od bety 1000, moja mówiła, że może być dopiero przy 2000 nawet. Zmień lekarza, taki co Cię straszy to jest Ci niepotrzebny teraz,
Ostatnia miesiączke miałam 23.07 ale ja mam bardzo długie cykle bo nawet do 35dni. W pn beta wynosiła 54,63 a w środę 209, 60.@enej który to tydzień wg OM i jak wyglądał przyrost bety?
Dokładnie. Nie raz przejechalam się na diagnozie ginekologa, a ile stresu mnie to kosztowało. Warto zasięgnąć drugiej opinii.Dokładnie, powyżej 1000 a nie 200 i już stwierdza takie poważne rzeczy, że niby pozamaciczna.. trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę enej
Nie martw się będzie dobrze, nie denerwuj. Bo może to nieprawda u tylko sobie szkodziszPójdę, dziś na 18 się umówiłam. Ale juz mi słabo..
Widzisz po mnie nawet że co lekarz to inaczej.Nie martw się będzie dobrze, nie denerwuj. Bo może to nieprawda u tylko sobie szkodzisz