reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hmmm dziwna sprawa- bardzo jestem ciekawa co pokaże Twoja następną wizyta.j
Jeśli pecheerzyk pęka to poziom LH aż tak gwałtownie spada żeby test był bielusienki?
A czy pęcherzyki musi urosnąć do jakiegoś wymiaru żeby pęknąć czy to nie ma znaczenia?
Do 20-22 mm..... Ja na to mam teorie. Wchlanal się.

reklama
Chyba dziewczyny nic z tego, płakać mi się chce. Przed chwilą pojawił mi się w okolicach szyjki macicy taki śluz podbarwiony na brązowo. Sorry za obrazek.

Załączniki

• 20190903_195951.jpg
    20190903_195951.jpg
    204 KB · Wyświetleń: 94
A ja myślę sobie trochę wagę zredukować i powiedzcie mi bo odchudzać teraz to się nie ma co ... tzn nie drastycznie.. Ale jak będę jeść warzywka jakiś nabiał itd to chyba można tak no nie??

A może mało progesteronu?

Nie wiem, biorę dupka przecież, a 5 dpo miałam bardzo wysoki wynik. Tego było bardzo mało, ale tak mnie to strasznie stresuje. Głupia jestem, bo przecież powinnam się liczyć z @ :(

To jeszcze o niczym nie świadczy. Jeśli nie masz boli ze skurczami jak na @. A @ tak Ci się rozkręca??

Miałam taki chwilowy ból, ale przeszedł po sekundzie. @ mam od razu czerwoną krew, nigdy nie mam żadnych plamień ani nic.

Nie wiem, biorę dupka przecież, a 5 dpo miałam bardzo wysoki wynik. Tego było bardzo mało, ale tak mnie to strasznie stresuje. Głupia jestem, bo przecież powinnam się liczyć z @ :(

Miałam taki chwilowy ból, ale przeszedł po sekundzie. @ mam od razu czerwoną krew, nigdy nie mam żadnych plamień ani nic.
To że spokojem Kochana. Jeśli jesteś i bierzesz dupka to takie plamienie nie musi oznaczać nic złego. Czasem tzw stara krew wychodzi. Nadal trzymam kciuki.

To że spokojem Kochana. Jeśli jesteś i bierzesz dupka to takie plamienie nie musi oznaczać nic złego. Czasem tzw stara krew wychodzi. Nadal trzymam kciuki.

Szyjka jest bardzo wysoko, ledwo mogę sięgnąć. Już ani plamki więcej poza tym co na zdjęciu (przy czym sama to wyciągnęłam). Będę się obserwować.

Wiem że wzbraniasz się przed testowaniem ale jak takie coś się dzieje a od okresu już prawie tydzień minął to może warto sprawdzić ....?

reklama
Chyba dziewczyny nic z tego, płakać mi się chce. Przed chwilą pojawił mi się w okolicach szyjki macicy taki śluz podbarwiony na brązowo. Sorry za obrazek.
sluchaj mi sie zawsze @ zaczyna plamieniem brazowym. W tym cyklu mialam pozytyw, kilka dni bez plamien a potem kilka dni z brazowymi i dopiero gdzies od tyg jest czysto. Beta wyszla ok, przurost ok 150% a ja jutro ide na usg. Moze progesteron? nie wiem, zobaczymy

Do góry