reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie rozumiem :D ja w zeszłym miesiącu widywałam bociany non stop. Latały nad domem. Latały w okolicy, lądowały dosłownie obok mnie. Do tego byłam w miejscowości gdzie gniazdo na gnieździe. I nic to nie dało :( a mówiłam do nich, przemawiałam.... I nic :(
Podobno powinno się mieć w domu jakiegoś bociana w postaci np. maskotki, figurki, magnesu, breloka czy cokolwiek :p bo to zwiastuje dziecko- taki przesąd :p
Zapomniałam o tym ale już nadrobilam zaległości więc zobaczymy czy coś da. Wszystkiego trzeba spróbować :D

reklama
Podobno powinno się mieć w domu jakiegoś bociana w postaci np. maskotki, figurki, magnesu, breloka czy cokolwiek :p bo to zwiastuje dziecko- taki przesąd :p
Zapomniałam o tym ale już nadrobilam zaległości więc zobaczymy czy coś da. Wszystkiego trzeba spróbować :D
Bociana nie mam, ale mam mewę, liczy się?:laugh2::p

Dostałam kiedyś od Rodziców na szybki powrót do Pl :)
15672498650172115816063700009455.jpg

No tak jak mówicie trzeba w coś wierzyć. Ja jakis czas temu jadąc do pracy mijałam gniazdo. Najpierw 1 bocian potem dwa bocki pewnie Pani czekała na Pana:) i tak obserwowałam dzień w dzień. Po paru tyg pojawiły się 2 młode. I znowu ogladałam dzień w dzień . Widziałam jak rosły uczyły się latać ,jadly. Pomyślałam , że może to znak jakiś... z 3 tyg temu odleciały a u mnie nic się nie zadziało

Cześć dziewczyny! Dzisiaj 34dc, 15dpo i dzień @. Na razie na @ nie wygląda, brak jakichkolwiek wydzielin ;) No zobaczymy, @ może przyjść jeszcze jutro albo w poniedziałek. Biorę dupka, ale do tej pory nie wstrzymywał mi @. Objawów poza dużymi piersiami, które od czasu do czasu ciągną i pieką brak. Szyjka poleciała do góry wczoraj, jest wyczuwalna szczelina na niej ale też jakby węższa niż przedwczoraj. Generalnie się nie nastawiam, bo nie chce później płakać. Test robię dopiero 7 września i to tylko sikany.

Słodkie! Jak teraz nie wyjdzie to chyba się zaopatrzę! Ja odkąd się staramy to gapie się na bociany ;)

Dzień dobry dziewczyny :D przez jakąś chwilę udzielałam się na tym wątku, ale mi przyszła sesja, a dzieciom wakacje, to jakoś tak czasu zabrakło na ogarnianie dwóch wątków :) od paru dni znów Was trochę podczytuję, bardzo gratuluję wszystkim, które zobaczyły wymarzone dwie kreski! I oczywiście mocno trzymam kciuki za te, które są jeszcze przed testowaniem :)

I mam do Was pytanie. Miewacie krwawienie okołoowulacyjne? Kiedy ono dokładnie występuje? W dniu owulacji, dzień przed a może po?
Odwiedza mnie dziś mąż na jeden dzień przed kolejnym długim wyjazdem, dlatego to dla mnie ważna informacja [emoji14]

No tak jak mówicie trzeba w coś wierzyć. Ja jakis czas temu jadąc do pracy mijałam gniazdo. Najpierw 1 bocian potem dwa bocki pewnie Pani czekała na Pana:) i tak obserwowałam dzień w dzień. Po paru tyg pojawiły się 2 młode. I znowu ogladałam dzień w dzień . Widziałam jak rosły uczyły się latać ,jadly. Pomyślałam , że może to znak jakiś... z 3 tyg temu odleciały a u mnie nic się nie zadziało
Ahh ja też byłam nad morzem i co kawałek gniazda i bocki. Zawsze mojemu m kazałam sie przyglądać [emoji3059] ale nic z tego póki co :( też muszę sobie jakiegoś małego bocka kupić

Dzień dobry dziewczyny :D przez jakąś chwilę udzielałam się na tym wątku, ale mi przyszła sesja, a dzieciom wakacje, to jakoś tak czasu zabrakło na ogarnianie dwóch wątków :) od paru dni znów Was trochę podczytuję, bardzo gratuluję wszystkim, które zobaczyły wymarzone dwie kreski! I oczywiście mocno trzymam kciuki za te, które są jeszcze przed testowaniem :)

I mam do Was pytanie. Miewacie krwawienie okołoowulacyjne? Kiedy ono dokładnie występuje? W dniu owulacji, dzień przed a może po?
Odwiedza mnie dziś mąż na jeden dzień przed kolejnym długim wyjazdem, dlatego to dla mnie ważna informacja [emoji14]
Ja mam po owulacji :) jak już pęcherzyk peknie

reklama
Do góry