reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Nie rozumiem :D ja w zeszłym miesiącu widywałam bociany non stop. Latały nad domem. Latały w okolicy, lądowały dosłownie obok mnie. Do tego byłam w miejscowości gdzie gniazdo na gnieździe. I nic to nie dało :( a mówiłam do nich, przemawiałam.... I nic :(
Podobno powinno się mieć w domu jakiegoś bociana w postaci np. maskotki, figurki, magnesu, breloka czy cokolwiek :p bo to zwiastuje dziecko- taki przesąd :p
Zapomniałam o tym ale już nadrobilam zaległości więc zobaczymy czy coś da. Wszystkiego trzeba spróbować :D

reklama
Podobno powinno się mieć w domu jakiegoś bociana w postaci np. maskotki, figurki, magnesu, breloka czy cokolwiek :p bo to zwiastuje dziecko- taki przesąd :p
Zapomniałam o tym ale już nadrobilam zaległości więc zobaczymy czy coś da. Wszystkiego trzeba spróbować :D
Bociana nie mam, ale mam mewę, liczy się?:laugh2::p

Dostałam kiedyś od Rodziców na szybki powrót do Pl :)
15672498650172115816063700009455.jpg

No tak jak mówicie trzeba w coś wierzyć. Ja jakis czas temu jadąc do pracy mijałam gniazdo. Najpierw 1 bocian potem dwa bocki pewnie Pani czekała na Pana:) i tak obserwowałam dzień w dzień. Po paru tyg pojawiły się 2 młode. I znowu ogladałam dzień w dzień . Widziałam jak rosły uczyły się latać ,jadly. Pomyślałam , że może to znak jakiś... z 3 tyg temu odleciały a u mnie nic się nie zadziało

Cześć dziewczyny! Dzisiaj 34dc, 15dpo i dzień @. Na razie na @ nie wygląda, brak jakichkolwiek wydzielin ;) No zobaczymy, @ może przyjść jeszcze jutro albo w poniedziałek. Biorę dupka, ale do tej pory nie wstrzymywał mi @. Objawów poza dużymi piersiami, które od czasu do czasu ciągną i pieką brak. Szyjka poleciała do góry wczoraj, jest wyczuwalna szczelina na niej ale też jakby węższa niż przedwczoraj. Generalnie się nie nastawiam, bo nie chce później płakać. Test robię dopiero 7 września i to tylko sikany.

Słodkie! Jak teraz nie wyjdzie to chyba się zaopatrzę! Ja odkąd się staramy to gapie się na bociany ;)

Dzień dobry dziewczyny :D przez jakąś chwilę udzielałam się na tym wątku, ale mi przyszła sesja, a dzieciom wakacje, to jakoś tak czasu zabrakło na ogarnianie dwóch wątków :) od paru dni znów Was trochę podczytuję, bardzo gratuluję wszystkim, które zobaczyły wymarzone dwie kreski! I oczywiście mocno trzymam kciuki za te, które są jeszcze przed testowaniem :)

I mam do Was pytanie. Miewacie krwawienie okołoowulacyjne? Kiedy ono dokładnie występuje? W dniu owulacji, dzień przed a może po?
Odwiedza mnie dziś mąż na jeden dzień przed kolejnym długim wyjazdem, dlatego to dla mnie ważna informacja [emoji14]

No tak jak mówicie trzeba w coś wierzyć. Ja jakis czas temu jadąc do pracy mijałam gniazdo. Najpierw 1 bocian potem dwa bocki pewnie Pani czekała na Pana:) i tak obserwowałam dzień w dzień. Po paru tyg pojawiły się 2 młode. I znowu ogladałam dzień w dzień . Widziałam jak rosły uczyły się latać ,jadly. Pomyślałam , że może to znak jakiś... z 3 tyg temu odleciały a u mnie nic się nie zadziało
Ahh ja też byłam nad morzem i co kawałek gniazda i bocki. Zawsze mojemu m kazałam sie przyglądać [emoji3059] ale nic z tego póki co :( też muszę sobie jakiegoś małego bocka kupić

Dzień dobry dziewczyny :D przez jakąś chwilę udzielałam się na tym wątku, ale mi przyszła sesja, a dzieciom wakacje, to jakoś tak czasu zabrakło na ogarnianie dwóch wątków :) od paru dni znów Was trochę podczytuję, bardzo gratuluję wszystkim, które zobaczyły wymarzone dwie kreski! I oczywiście mocno trzymam kciuki za te, które są jeszcze przed testowaniem :)

I mam do Was pytanie. Miewacie krwawienie okołoowulacyjne? Kiedy ono dokładnie występuje? W dniu owulacji, dzień przed a może po?
Odwiedza mnie dziś mąż na jeden dzień przed kolejnym długim wyjazdem, dlatego to dla mnie ważna informacja [emoji14]
Ja mam po owulacji :) jak już pęcherzyk peknie

reklama
Do góry