reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
To tak jak u mnie. Praca do bani i też był ją zmieniła gdyby nie starania. A tak ja właśnie zmieniłam po to by w razie ciąży lepiej wyjść finansowo .Zmienić pracę... Musiałabym przełożyć starania co najmniej o rok, a nie chcę.
Sunshine, pewnie że słyszałam i kiedyś nawet praktykowalam tylko, że z czasem jednak moja głowa i czarnowidztwo bierze górę niestety
Monikaak1
Witaj, u mnie 31 dcdzien dobry, zakatarzona sunshine sie wita.. nie bede was tylko calowac, co by was nie zarazic
jezu co za noc..spocilam sie dzis jak cholera, oddychac nie moge, glowa mnie boli. Okresu brak. Dc 30...
No,koniec spowiedzi, teraz popatrze co u was
AsiaIn ..oby to bylo to..trzymam kciuki..
Monikaak1
Witaj, kciuki trzymam mocno! Ja mam 31 dc i 12 dni po owu. Ale ja w pon robiłam betę i nic nie było . Nie łudzę się.dzien dobry, zakatarzona sunshine sie wita.. nie bede was tylko calowac, co by was nie zarazic
jezu co za noc..spocilam sie dzis jak cholera, oddychac nie moge, glowa mnie boli. Okresu brak. Dc 30...
No,koniec spowiedzi, teraz popatrze co u was
AsiaIn ..oby to bylo to..trzymam kciuki..
Spazientito
Spazientito, no jakos mi sie wierzyc nie chce, zeby to bylo plamienie, cyckOW nie mam nabrzmialych, czasem cos mnie brzuch zaboli. Moze to raczej jakies problemy hormonalne.moze jutro sie wyjasni h
Wszystkie objawy to zaczynają się dopiero po zagnieżdżeniu najwcześniej moja droga! Także kto wie, czekam na jakieś wieści od Ciebie
Dziewczynki coś się dzieje Dziś 9dpo A na wkladce delikatne plamki, malutkie takie, ale były. Oby to było TO Już myślałam, że może podrażnienie po tej luteinie, ale to by wcześniej już było i po żelu też za późno, więc nadzieja jest
Oby to było to! Trzymam kciuki jeszcze tylko parę dni i będziesz wiedziała!
Jestem po wizycie u gina, pokazałam mu swoje wyniki bety - przyrost z 19 do 60 w ciągu 2 dni. Zrobił usg. Na usg jeszcze nie widać pęcherzyka. Endometrium 15mm- czyli moja macica wyglada jakby była w ciąży. Wypisał progesteron ze względu na moje 3-dniowe plamienie zamiast okresu. Narazie jest dużo za wcześnie aby jeszcze coś powiedzieć na temat ciąży. Mam w piątek powtórzyć betę - jak będzie kilkaset to zrobić badania ktore przepisał... trochę się martwię w dalszym ciągu bo dzisiejszy poranny test ciążowy jest tego samego koloru a może i jaśniejszy od tego co robiłam przedwczoraj popołudniu...
Tylko spokojnie, bo nakręcaniem się nic nie pomożesz! Myślimy tu o Tobie ciepło i trzymamy kciuki. Na USG dopiero widać cokolwiek od wartości beta HCG 1000-1500, także nie ma się czym martwić.
Ja dzisiaj nie poszłam do pracy, bo od wczoraj bardzo bolą mnie plecy (mam problemy z kręgosłupem niestety). Spałam ponad 11 godzin Już drugi raz pod rząd poszłam spać zaraz po 22 i zasypiam momentalnie. Jakieś mnie zmęczenie złapało. Odczuwam lekkie bóle okresowe, piersi dalej jak donice, ale nie są bolesne. Dzisiaj 32 dc, 13 dpo i 2 dni do @. Temperatura póki co nie spada, ale ja spisałam ten cykl na straty, więc myślę, że po prostu spadnie jutro.
Dzięki za miłe słowa bardzo mi to pomagaWszystkie objawy to zaczynają się dopiero po zagnieżdżeniu najwcześniej moja droga! Także kto wie, czekam na jakieś wieści od Ciebie
Oby to było to! Trzymam kciuki jeszcze tylko parę dni i będziesz wiedziała!
Tylko spokojnie, bo nakręcaniem się nic nie pomożesz! Myślimy tu o Tobie ciepło i trzymamy kciuki. Na USG dopiero widać cokolwiek od wartości beta HCG 1000-1500, także nie ma się czym martwić.
Ja dzisiaj nie poszłam do pracy, bo od wczoraj bardzo bolą mnie plecy (mam problemy z kręgosłupem niestety). Spałam ponad 11 godzin Już drugi raz pod rząd poszłam spać zaraz po 22 i zasypiam momentalnie. Jakieś mnie zmęczenie złapało. Odczuwam lekkie bóle okresowe, piersi dalej jak donice, ale nie są bolesne. Dzisiaj 32 dc, 13 dpo i 2 dni do @. Temperatura póki co nie spada, ale ja spisałam ten cykl na straty, więc myślę, że po prostu spadnie jutro.
Natalia198777
U mnie pewnie też nic w tym mc bolą piersi objawy jak na okres ale on powinien być ok 5-6 . Przytulanki tylko raz w dzień przed owu .... ja już tam Jakoś nadziei nie mam. Mój partner uważa , że wyliczanki, testy owu i taki nacisk , że już i teraz trzeba bo owu, go zniechęcaja... także teraz trafić będzie jeszcze ciężej....
maeria
Po prostu mu nie mów. Z moim to samo. Na zawołanie, z kalendarzem nie chce. Nie mówię mu kiedy owu tylko sama wtedy przejmuję inicjatywę.U mnie pewnie też nic w tym mc bolą piersi objawy jak na okres ale on powinien być ok 5-6 . Przytulanki tylko raz w dzień przed owu .... ja już tam Jakoś nadziei nie mam. Mój partner uważa , że wyliczanki, testy owu i taki nacisk , że już i teraz trzeba bo owu, go zniechęcaja... także teraz trafić będzie jeszcze ciężej....
Natalia198777
On ciągle zmęczony, nie wyspany ... kilka razy jak oststnio przejmowałam inicjatywę to można powiedzieć, że dostałam kosza. Niby wszystko przez zmęczenie no ok 3lata wstawiania o 2 w nocy mogą wykańczac. Jednak przez to odrzucenie jakoś obiecałam sobie, że nie będę zaczynać pierwszaPo prostu mu nie mów. Z moim to samo. Na zawołanie, z kalendarzem nie chce. Nie mówię mu kiedy owu tylko sama wtedy przejmuję inicjatywę.
reklama
Mój mówi dokładnie tak samo także rozumiem Cię w pełni:/U mnie pewnie też nic w tym mc bolą piersi objawy jak na okres ale on powinien być ok 5-6 . Przytulanki tylko raz w dzień przed owu .... ja już tam Jakoś nadziei nie mam. Mój partner uważa , że wyliczanki, testy owu i taki nacisk , że już i teraz trzeba bo owu, go zniechęcaja... także teraz trafić będzie jeszcze ciężej....