reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ostatnie owulacje jakie miewałam to były ok. 15 dc. Więc zaczynam od 10go obserwować pęcherzyki. No coz. Najwyżej będę chodzić do oporu :D bylebym nie popadła w rozpacz od razu

Bardzo słusznie, ja też się w następnym cyklu wybieram na pierwszą w 10dc, u mnie nie ma sensu wcześniej skoro rezygnujemy na razie ze stymulacji. Nie popadaj w rozpacz, pamiętaj, że przynajmniej wiesz, co jest nie tak i teraz trzeba tylko (i aż) mądrego lekarza.

Odebralam wyniki.. Moje tsh od ostatniego badania wzroslo
Z 2.27 na 2.48 :( jestem bez sil i humoru po odebraniu. Mialam nadzieje ze moze jakims cudem obnizy sie a tu w druga strone. :/

Eeeee tam takie :p Mnie urosło z 1,23 (29 grudnia) na 2,25 (10 maja) i po podniesieniu dawki euthyroxu spadło na 1,32 (16 lipca). Jak widzisz leki szybko obniżają ;)

Czemu tylko 35% sunshine83?
Niby długo i nie długo...ale ja już nie jestem pierwszej młodości. Mam 33 lata... A podobno po 30stce powinno się jak najszybciej udać do lekarza jeśli nic nie wychodzi w przeciągu pół roku.
a wiesz,kiedys, pare lat temu czytalam rozne artykuly..i w kilku przeczytalam to samo zdanie.. dlatego mi sie te 35 procent przypomnialo hehhe
Ah, co ty..33 lata to jeszcze zes mloda. Mieszkam w Niemczech..tutaj to wiekszy procent babek zachodzi w ciaze po 35 roku zycia.

Spazientito, no jakos mi sie wierzyc nie chce, zeby to bylo plamienie, cyckOW nie mam nabrzmialych, czasem cos mnie brzuch zaboli. Moze to raczej jakies problemy hormonalne.moze jutro sie wyjasni h

Wyjazd na dłużej niestety jest niemożliwy ze względu na nasze prace i inne obowiązki. Moja praca zresztą jest bardzo stresująca i nie potrafię się wyluzowac i przestać o niej myśleć nawet w wakacje. Masakra jakaś z tym wszystkim. Płakać mi się chce i marzę tylko żeby rzucic to wszystko i wyjechać gdzieś daleko żeby oczyścić głowę.

Nie możesz zmienić pracy ? Ja tez we wcześniejszej się męczyłam , strasznie byłam ciagle nakręcona negatywnie , praca była ok ale ludzie którzy zarządzali firma psychicznie wykańczali . Zmieniłam prace i mogę powiedzieć ze żałuje ze tak późno

Jak ja zazdroszcze wam kobietki jak macie @ jak w zegarku.. U mnie jakos wszystko inaczej odkad zaczete starania.. Albo przyjdzie za wczesnie albo jak teraz spoznia sie 3 tyg.. Testy negatywne, piersi bola, wczoraj jakies klucie jajnika i cisza dalej. Masakraaa :(
Mi jak się tak opóźniał to dostałam luteinę na wywołanie

reklama
A jakie masz normy ?
1567015952700-10002066.jpg
koło

Do góry