reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Pocieszasz mnie Kochana, dziękuję :-* A jakieś objawy przed terminem @ miałaś? Badałaś sobie szyjkę czy nie?

U mnie to bardzo szybko poszło, dobrze reaguje na euthyrox :)
Raz sprawdzałam szyjke ale nic nie skumalam z tego, więc sobie darowalam. Mierzylam temp i robiłem testy owulacyjne.
Przed terminem nie bolało mnie podbrzusze, nie miałam żadnych problemów z cera, a zazwyczaj kilku przyjaciół mam na buzi przed @. Ale nie czułam się nic ciazowo. Miałam lekkie mdłości przez dwa wieczory, ale myślałam że czymś się podtrulam. A chwilę potem dwie kreski :)

Raz sprawdzałam szyjke ale nic nie skumalam z tego, więc sobie darowalam. Mierzylam temp i robiłem testy owulacyjne.
Przed terminem nie bolało mnie podbrzusze, nie miałam żadnych problemów z cera, a zazwyczaj kilku przyjaciół mam na buzi przed @. Ale nie czułam się nic ciazowo. Miałam lekkie mdłości przez dwa wieczory, ale myślałam że czymś się podtrulam. A chwilę potem dwie kreski :)
nnat. a u Ciebie jak ?

A LH jakie? Mi trochę pomógł Myofolic na za wysokie LH :) P.S. Tak jak napisała Spazientito: to tylko jeden czynnik, będzie dobrze!
0,6 w drugim dniu cyklu. Pisałam o tym posta chyba mi tam odpisałaś :) ja piłam symfolik i na to wychodzi że niedobrze że piłam, bo pewnie jeszcze mi obniżył. Ale piłam według zaleceń lekarza który robienie badań hormonalnych uznał za zbędne.

reklama
Nie uzyskalam odp na moje pytanie heh ale bylam tu w aptece bosz... co za kraj czasem... ale kupiłam takie cus ;) moze pomoze....chcialam probiotyk z kwasem mlekowym ale co zrobić...
15669956246587870965004959002694.jpg

Do góry