reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczęta
Dziś mnie opuścił mój aniołek [*]
Strasznie źle się czuje wszystko mnie boli jestem strasznie słaba i najchętniej bym zniknęła.
Widzę że coraz więcej 2 kresek jest trzymam kciuki za wszystkie oby wszystkim się udało :)
kochana przytulam mocno, jestes silna i napewno bedziesz niebawem tulic swoje dziciatko

Cześć kobietki. Czy któraś z Was zmaga się z bólem piersi od owu do @ ? Jak sobie z tym radzić? Czytałam że to prolaktyna jest za to odpowiedzialna. Ale robiłam badania i jest w normie. A zaczęło mnie boleć po 1 ciąży którą obumarla. No to już jest przesada nie można funkcjonować

a ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...

Cześć kobietki. Czy któraś z Was zmaga się z bólem piersi od owu do @ ? Jak sobie z tym radzić? Czytałam że to prolaktyna jest za to odpowiedzialna. Ale robiłam badania i jest w normie. A zaczęło mnie boleć po 1 ciąży którą obumarla. No to już jest przesada nie można funkcjonować
Ja tak mam, ale da się funkcjonować. I zaczęło się odkąd się staramy. Na początku myślałam, że to oznaki ciąży, ale ileś razy okazało się, że nie:(

reklama
Ja mam jeszcze tak . Straramy się znowu od czerwca odrazu po pierwszym cyklu brak okresu objawy na ciążę nawet wydawalo mi się ,że było krwawienie implantacyjne. Ogólnie brak ciąży a okres przyszedł w sierpniu . I w lipcu i w sierpniu i teraz czuje takie same objawy . Pobolewanie trochę inne jak na okres , ból piersi i kłuje od czasu do czasu w jajnikach ... dziwne bo nigdy tak nie miałam . Zbliżenie bylo 2 dni przed owu @ powinna byc ok 5 września. Owu chyba byla między 8 a 10 dc głupieje juz dziewczyny...

Do góry