Fado123
Fanka BB :)
Hmmm zrób testNie no u mnie aż tak źle nie jest.. wkładki nie potrzebuje, ale odczówam delikatną wilgoć.. Dziwna sprawa, pierwszy raz coś takiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm zrób testNie no u mnie aż tak źle nie jest.. wkładki nie potrzebuje, ale odczówam delikatną wilgoć.. Dziwna sprawa, pierwszy raz coś takiego
Myślę, że raczej by nie wyszedł jeszcze.. owulacje niby miałam 12 sierpnia ( 18 dc ) ( tak pokazywał test ) a dość silny ból jajnika 15 sierpnia, cykle mam 32 dniowe..Hmmm zrób test
Jeśli masz cykle regularne ,i dziś minął 32 dc to test powinien pokazać , chociaż cień ,tak było u mnie w 28dcMyślę, że raczej by nie wyszedł jeszcze.. owulacje niby miałam 12 sierpnia ( 18 dc ) ( tak pokazywał test ) a dość silny ból jajnika 15 sierpnia, cykle mam 32 dniowe..
Od 5 msc mam reguralne co do dnia.. z 31 na 32 dc w nocy przychodziła ta małpa, ale dziś wstałam i nic.. Bardzo boje się rozczariwania i nie mam sił oglądać tej cholernej jednej kreski.Jeśli masz cykle regularne ,i dziś minął 32 dc to test powinien pokazać , chociaż cień ,tak było u mnie w 28dc
Ja miałam śluz plodny w szczęśliwym cyklu także nigdy nic nie wiadomoOd 5 msc mam reguralne co do dnia.. z 31 na 32 dc w nocy przychodziła ta małpa, ale dziś wstałam i nic.. Bardzo boje się rozczariwania i nie mam sił oglądać tej cholernej jednej kreski.
Czytałam w googlach i taki ' płodny ' śluz oznacza zbliżający się @, więc raczej nic z tego. Oby sprawa się dziś w nocy rozwiązała.
A we wcześniejszych cyklach jaki?Ja miałam śluz plodny w szczęśliwym cyklu także nigdy nic nie wiadomo
Nigdy nie miałam sluzu plodnego po owulacji. A w szczęśliwym cyklu po owulacji miałam plodny i to mnie bardzo zdziwiloA we wcześniejszych cyklach jaki?
W czasie owulacji miałam płodny, poźniej mleczny i teraz przed samym okresem zamienił się w płodny..Nigdy nie miałam sluzu plodnego po owulacji. A w szczęśliwym cyklu po owulacji miałam plodny i to mnie bardzo zdziwilo
Tak, ogólnie wszystko odczuwalam tak jak na miesiaczke, piersi miałam tylko takie jakieś gorące i głowa mnie strasznie bolala.W czasie owulacji miałam płodny, poźniej mleczny i teraz przed samym okresem zamienił się w płodny..
A brzuch bolał Cię jak na miesiączkę?
Ile dni po spodziewanej wyszedł Ci test pozytywny? Wiesz kiedy miałaś owu?Tak, ogólnie wszystko odczuwalam tak jak na miesiaczke, piersi miałam tylko takie jakieś gorące i głowa mnie strasznie bolala.