reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Myślę, że raczej by nie wyszedł jeszcze.. owulacje niby miałam 12 sierpnia ( 18 dc ) ( tak pokazywał test ) a dość silny ból jajnika 15 sierpnia, cykle mam 32 dniowe..
Jeśli masz cykle regularne ,i dziś minął 32 dc to test powinien pokazać , chociaż cień ,tak było u mnie w 28dc

Jeśli masz cykle regularne ,i dziś minął 32 dc to test powinien pokazać , chociaż cień ,tak było u mnie w 28dc
Od 5 msc mam reguralne co do dnia.. z 31 na 32 dc w nocy przychodziła ta małpa, ale dziś wstałam i nic.. Bardzo boje się rozczariwania i nie mam sił oglądać tej cholernej jednej kreski.
Czytałam w googlach i taki ' płodny ' śluz oznacza zbliżający się @, więc raczej nic z tego. :) Oby sprawa się dziś w nocy rozwiązała.

Od 5 msc mam reguralne co do dnia.. z 31 na 32 dc w nocy przychodziła ta małpa, ale dziś wstałam i nic.. Bardzo boje się rozczariwania i nie mam sił oglądać tej cholernej jednej kreski.
Czytałam w googlach i taki ' płodny ' śluz oznacza zbliżający się @, więc raczej nic z tego. :) Oby sprawa się dziś w nocy rozwiązała.
Ja miałam śluz plodny w szczęśliwym cyklu także nigdy nic nie wiadomo :)

reklama
Do góry