Monikaak1
Fanka BB :)
Gratulacje, w którym dniu po owulacji robiłaś?Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?Zobacz załącznik 1014102
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, w którym dniu po owulacji robiłaś?Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?Zobacz załącznik 1014102
Oczywiście że te kilka cykli to niewiele, ale odnosiłam się do konkretnej wypowiedzi i pisałam o swoich odczuciach.Nie przesadzajmy ze 2 czy 3 cykle starań to długo my tu po kilka lat się staramy ha ha
ciezko powiedziec kiedy byla owulka, ale dzis rano mam 30dcGratulacje, w którym dniu po owulacji robiłaś?
Kiedys tez tak myslalam Ale teraz uwazam, ze zawsze byl/jest dobry czas. Sa rzeczy wazne i wazniejsze, ale rozumiemy to dopiero wtedy, gdy mamy powazny problem...Ujelabym to inaczej - nigdy nie na dobrego czasu, bo zawsze jest coś w planach, albo czegoś brakuje.
No coś Ty. Nie nastawiaj się, bo to jeszcze nic nie znaczy!A u mnie dziewczyny chyba nic z tego, zauwazylam brazowa plamke, a przy podcieraniu byl taki zolto brazowy sluz rozciagliwy. Wydaje mi sie, ze nic z tego :-(
Trzymam mocno!!!No coś Ty. Nie nastawiaj się, bo to jeszcze nic nie znaczy!
Dziewczynki czytam Was na bieżąco ale nie mam kiedy i jak pisać bo wypoczywamy i lapiemy powietrze przed powrotem do pracy. Odpoczynek i obcowanie z przyrodą lekiem na wszystko
Do @ 2 dni, na razie brzuch nie boli, piersi o dziwo też nie więc trzymajcie kciuki żeby się nie pojawiła.
Trzymam kciuki :*Dziewczynki jest cudownie. Piekne widoki, pogoda, pełen luz, fajne towarzystwo, zimne piwko, przytulanie na spontanie... Tylko szkoda że ostatnie dni cyklu i brak dni płodnych :/
Wiatraki dzięki :*
Trzymam kciuki [emoji6]Jest u mnie promyk nadziei ze jednak beta HCG 19 pokazuje dopiero bardzo wczesna ciąże a nie jej spadek, bo dzisiaj poraz pierwszy (a wg aplikacji Flow jestem 4 dni po dniu spodziewanej @) robiłam test z porannego moczu i wyszła druga blado różowa kreska, chciałam wrzucić zdjęcie ale na zdjęciu jej niestety nie widać. Do tej pory wszystkie testy negatywne.
Może owulacja się przesunęła i w dniu spodziewanej miesiączki miałam dopiero plamienie implantacyjne. To by się zgadzało. Potwierdzę to jeszcze beta, idę jutro z rana.