reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Nie dziękuję na razie [emoji3590]
Czuje sie całkiem inaczej niż w poprzedniej ciąży, więc jakieś takie wewnętrzne przekonanie mam że teraz powinno być ok i staram się odpedzac każda zła myśl [emoji6]
Z tym dbanie o siebie to prawda... Dzisiaj się lekko zapomniałam w pracy dzwignelam ekspozytor i potem mocno dał się brzuch we znaki. Teraz tylko robię obiad, zjem i zamierzam polezec i odpocząć. Mąż jak usłyszał to aż puknal się w glowe, a ja po prostu się zapomniałam... [emoji15]Nie dziękuję na razie, jak wszystko będzie ok to na pewno Wam wszystkim podziękuję [emoji3590] ale dajesz mi ogromną nadzieję [emoji8]
Jej gratulacje :) !!!! Cudownie :) z tego co pamietam chyba krótko się staracie? Który dzień cyklu? Testowalas w dniu @?
Pozdrawiam ciepło!!

reklama
Ja chyba jutro machnę teścik ;)
Ale to chyba bardziej na potwierdzenie negatywu

Ja po negatywach w 24 i 25 dc siedzę jak na bombie :-D
Ja trzymam test w szafce z ręcznikami w łazience i czeka od wczoraj... Kupiłam na ostatnią chwilę, żeby nie kusil... @ we wtorek, jutro bym zrobila, ale 3 dni przed chyba za wcześnie... Chociaż do poniedziałku, może dzień przed wyjdzie wiarygodny...a u Ciebie jak to wyglada, jutro test a planowo @ kiedy? Trzymam kciuki!!!

Ja trzymam test w szafce z ręcznikami w łazience i czeka od wczoraj... Kupiłam na ostatnią chwilę, żeby nie kusil... @ we wtorek, jutro bym zrobila, ale 3 dni przed chyba za wcześnie... Chociaż do poniedziałku, może dzień przed wyjdzie wiarygodny...a u Ciebie jak to wyglada, jutro test a planowo @ kiedy? Trzymam kciuki!!!
Nie dziękuje :p
Wedle planu którego nie planuję @ w środę tfu tfu tfu....

Trzymam za Was kciuki !!! Oby wyszły piękne i tłuste || :) Ja termin @ mam 04.09 Ale skoro wygląda na to, że owu wcześniej to pewnie mnie skusi zrobić test 01.09 w niedzielę :) mam jeden o czułości 10 resztą 25. A 01.09 to jeszcze 30stka mojej Siostry :)

A bete planujesz robić ,czy czekasz na wizytę ?
Bije się z myślami właśnie. Myślałam zrobić i machać progesteron, żeby mieć już cokolwiek dla lekarza poza pozytywnym testem [emoji6]
Kochana, jak napiszesz do mnie coś nt bety, to zwariuje :p
Hahaha, agresor Ci się włącza widzę w tym temacie [emoji2957]
Kurde już mamy dwie testujące i to tak widzę na dniach. Dziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło jak należy :*
I ja mocno trzymam kciuki [emoji110]
Jej gratulacje :) !!!! Cudownie :) z tego co pamietam chyba krótko się staracie? Który dzień cyklu? Testowalas w dniu @?
Pozdrawiam ciepło!!
Już doczytałam który dzień cyklu . A ile m-cy się staracie?
Nie dziękuję na razie [emoji8][emoji3590]
Testowała 15.08 pierwszy pozytyw bardzo bledziutenka druga kreska, a @ planowana na jutro, ale miałam już objawy które były dość jednoznaczne i mąż chciał już wiedzieć koniecznie [emoji2957][emoji23]
U nas udalo się teraz w drugim cyklu, chociaż poprzedni chyba podświadomie odpuściłam celowo, bardzo się bałam w lipcu że wyjdzie pozytyw, a teraz... Staram się wierzyć, że wszystko będzie ok [emoji3590]

Testy dzisiejsze, z rana u góry i z 18 niżej [emoji2957]
Sprawdzam, bo nie mogę jeszcze jeszcze przyzwyczaić do tej myśli i muszę się upewniac.
IMG_20190817_180329.jpeg

Nnat super że tak szybko zaskoczyło :) A jakie miałaś dosadne objawy ??? :) Jestem ciekawa bo w 1wszej ciąży mialam zero objawów poza brakiem @. Ani piersi nie bolały ani bolesci jak na @,żadnego ciągniecia w podbrzuszu,nerwow,mdlosci itd,itd ;)

Hej dziewczyny,
Może któraś z Was miała podobnie.

Ostatnia @ miałam 2 lipca, jednak moje cykle są bardzo rozregulowane. Średnio 40 dni ale zdarzały się 70. Test ciążowy wyszedł w 41 dc były to mocne kreski. Beta 50, później po dwóch dniach 275 a teraz po kolejnych 4 - 1550. Byłam dzisiaj na usg bo mam lekkie plamienia a doktor stwierdził ciąże pozamaciczna bo nigdzie jej nie widzi. Dostałam skierowanie do szpitala.

Jednak nie pojechałam , umówiłam się jutro o 11:30 do kolejnego lekarza.

Ktoś tak miał ze nie było nigdzie pęcherzyka i była to ciąża pozamaciczna?
Powinnas pojechac do szpitala od razu.. tam tez zrobiliby usg. Niestety przeszlam Ciaze pozamaciczna, mialam zdecyfowanie trudniej bo mi nikt jej nie rozpoznal- w macicy zrobil sie pecherzyk , który wszystkich lekarzy po kolei mylil.. trzymam kciuki by to jednak dobrze sie skonczylo.

reklama
Powinnas pojechac do szpitala od razu.. tam tez zrobiliby usg. Niestety przeszlam Ciaze pozamaciczna, mialam zdecyfowanie trudniej bo mi nikt jej nie rozpoznal- w macicy zrobil sie pecherzyk , który wszystkich lekarzy po kolei mylil.. trzymam kciuki by to jednak dobrze sie skonczylo.
Pojechałabym niezwłocznie do szpitala aby potwierdzić diagnozę lekarza.

Do góry