reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Który dc?

U mnie dziś 25 i test negatywny ale robiony nie z pierwszego moczu. Dziwne skurcze i klocia w podbrzuszu, wysypalo mnie na twarzy, zawsze przed okresem mam z 3, 4 syfki a teraz to tragedia i jeszcze jakieś naczynka :/i wydaje mi się jakby obramowki skutków się powiększyły albo sobie już coś wmawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Nie dziękuję na razie [emoji3590]
Czuje sie całkiem inaczej niż w poprzedniej ciąży, więc jakieś takie wewnętrzne przekonanie mam że teraz powinno być ok i staram się odpedzac każda zła myśl [emoji6]
Z tym dbanie o siebie to prawda... Dzisiaj się lekko zapomniałam w pracy dzwignelam ekspozytor i potem mocno dał się brzuch we znaki. Teraz tylko robię obiad, zjem i zamierzam polezec i odpocząć. Mąż jak usłyszał to aż puknal się w glowe, a ja po prostu się zapomniałam... [emoji15]Nie dziękuję na razie, jak wszystko będzie ok to na pewno Wam wszystkim podziękuję [emoji3590] ale dajesz mi ogromną nadzieję [emoji8]

Uważaj na siebie i nie noś ciężkich rzeczy! W którym dc jesteś? Trzymam kciuki żeby były grube dwie krechy lada dzień

Dziewczyny zerknęłybyście na tą moją temperaturę? Pisałam o tym dwie strony wcześniej. Zaczynają mnie boleć sutki, zwykle tak mam po owulacji. W środę chwila prawdy czy pękł czy nie pękł.

Hej dziewczyny;)
Postanowiłam do Was dołączyć, jestem kolejną starającą się....od 7 msc póki co cisza..w tym miesiącu mam wrażenie, że jest coś inaczej... od razu po skończeniu owulacji mój śluz był taki mleczny, taki jakby galaretkowaty, w sumie to utrzymuje się do dzisiaj tylko w mniejszych ilościach... tydzień po naszych intesywnych staraniach na wkładce pojawił się śluz z domieszką krwi i takie brązowe upławy.. no i od poniedziałku co jakiś czas o różnych porach czułam takie kłucia na dole, skurcze...chociaż od wczoraj mam wrażenie, że ustały.. ale cały czas mam wrażenie, że coś leci ze mnie i oczywiście sprawdzam czy to nie okres... w poniedziałek powinnam dostać okres...ale korci mnie, żeby kupić test i jak najszybciej go zrobić;( innych objawów w sumie nie mam... piersi nie bolą..chyba, bo już czasami człowiek jest w stanie wszystko sobie wkręcić..ehhh ;( czy ktoras z Was miala podobne objawy? Myslicie, że to może być TO ? Im bliżej @ to zrezygnowana chodzę i boje się, że kolejny cykl na marne :( powodzenia dla Was!!! Trzymam kciuki za każdą z nas

Dziewczyny możecie spojrzeć? Już zglupialam... bo na tych domowego laboratorium mega pozytyw tak jak wtedy gdy zaszlam, jajnik boli nadal 13dc Ale zrobiłam 2 testy i wynik nie jest jednoznaczny... z resztą te domowego lab wychodzą od wczoraj na pozytyw....

Załączniki

• 15660544794959085276739148231830.jpg
    15660544794959085276739148231830.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 75
reklama
A ktory dc i jakie masz cykle?
Właśnie dziwnie teraz bo mam 13dc A cykle 30 dniowe. Więc zazwyczaj owu mam ok 17dc. Ale jestem po stracie w czerwcu i może organizm jakoś się reguluje? Te z domowego lab pozytywne, a robiłam jeszcze 2 innych firm dziś i negatywne, więc nie wiem co jest grane . Choć przytulasy i tak są :)

Do góry