reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Bije się z myślami właśnie. Myślałam zrobić i machać progesteron, żeby mieć już cokolwiek dla lekarza poza pozytywnym testem [emoji6]Hahaha, agresor Ci się włącza widzę w tym temacie [emoji2957]I ja mocno trzymam kciuki [emoji110]Nie dziękuję na razie [emoji8][emoji3590]
Testowała 15.08 pierwszy pozytyw bardzo bledziutenka druga kreska, a @ planowana na jutro, ale miałam już objawy które były dość jednoznaczne i mąż chciał już wiedzieć koniecznie [emoji2957][emoji23]
U nas udalo się teraz w drugim cyklu, chociaż poprzedni chyba podświadomie odpuściłam celowo, bardzo się bałam w lipcu że wyjdzie pozytyw, a teraz... Staram się wierzyć, że wszystko będzie ok [emoji3590]

Testy dzisiejsze, z rana u góry i z 18 niżej [emoji2957]
Sprawdzam, bo nie mogę jeszcze jeszcze przyzwyczaić do tej myśli i muszę się upewniac. Zobacz załącznik 1011127
Superrrrr.. dziś który masz dc?

reklama
A ja dostałam plamień znowu. I mam doła .... Mam jutro rodziny wyjazd nad wodę. I już dupa z pływaniem :( ehhhh :( a dupka miałam brać do wtorku rano... Nie mogło wytrzymać no nie? Nie mogło. Ehhhh płakać mi się chce :( dziewczyny powiedzcie mi jak ja mam pozytywnie myśleć. No jak

A ja dostałam plamień znowu. I mam doła .... Mam jutro rodziny wyjazd nad wodę. I już dupa z pływaniem :( ehhhh :( a dupka miałam brać do wtorku rano... Nie mogło wytrzymać no nie? Nie mogło. Ehhhh płakać mi się chce :( dziewczyny powiedzcie mi jak ja mam pozytywnie myśleć. No jak
Chyba nie ma sposobu aby w ogóle nie myśleć chcąc nie chcąc się pomyśli.
Może na wyjeździe troszkę odpoczniesz i nie będziesz myśleć
Nic się nie dzieje bez przyczyny i staram się tego trzymać widocznie w scenariuszu mamy takie dylematy zapisane

To jest strasznie męczące, no co z tymi lekarzami! :/ przytulam mocno.

Sama chciałabym wiedzieć :( zobaczę jak ten cykl. Zwariuje niedługo :( dziewczyny już mam tak dość. Ja już nawet nie wierzę nawet w 10% że ja kiedykolwiek zajde w ciążę. Nie wierzę no nie wierzę :(
Przykro bardzo... Nie wiem co napisać, ale nie poddawaj się... W końcu trafisz na lekarza, który Ci pomoże.

Nnat super że tak szybko zaskoczyło :) A jakie miałaś dosadne objawy ??? :) Jestem ciekawa bo w 1wszej ciąży mialam zero objawów poza brakiem @. Ani piersi nie bolały ani bolesci jak na @,żadnego ciągniecia w podbrzuszu,nerwow,mdlosci itd,itd ;)
Bardzo wcześnie wieczorami mnie mdlilo, wręcz kombinowałam czym struc się mogłam. Sikalam bardzo dużo i często, co mi się normalnie nie zdarza bo mało pije i mało sikam. Zaczęłam wcześniej czuć zmęczenie, roztargnienie i wrażenie jakbym gorączkę miała albo chociaż stan podgoraczkowy. Nabrzmiale piersi które parę dni później zaczęły boleć inaczej niż na @. I w sumie tyle [emoji16]
Superrrrr.. dziś który masz dc?
Dzisiaj 32 dc, dziś powinna przyjść @ [emoji16] a testy ciemnieja nadal [emoji6]
Wyluzuj nad wodą, odpocznij, dziwne te plamienia. A może one mają podłoże w tym Twoim zdenerwowaniu i stresie???
Eh a ja cały dzien klocia w dole brzucha jakby hmm szczypanie.. Oby się tam zagniezdzalo już coś :)
Ulala trzymam kciuki ja kilka dni po owulacji czułam jakby mnie coś delikatnie goracym dotykał od wewnatrz z jednej strony koło jajnika. [emoji6] I udało się! :)

reklama
Bardzo wcześnie wieczorami mnie mdlilo, wręcz kombinowałam czym struc się mogłam. Sikalam bardzo dużo i często, co mi się normalnie nie zdarza bo mało pije i mało sikam. Zaczęłam wcześniej czuć zmęczenie, roztargnienie i wrażenie jakbym gorączkę miała albo chociaż stan podgoraczkowy. Nabrzmiale piersi które parę dni później zaczęły boleć inaczej niż na @. I w sumie tyle [emoji16]Dzisiaj 32 dc, dziś powinna przyjść @ [emoji16] a testy ciemnieja nadal [emoji6]Wyluzuj nad wodą, odpocznij, dziwne te plamienia. A może one mają podłoże w tym Twoim zdenerwowaniu i stresie??? Ulala trzymam kciuki ja kilka dni po owulacji czułam jakby mnie coś delikatnie goracym dotykał od wewnatrz z jednej strony koło jajnika. [emoji6] I udało się! :)
Kilka lat mi to zrzucano na stres ale jak się okazało że nie miewam owulacji to przestałam sobie dawać to wmawiać. Jestem już blisko okresu więc to norma. Mam też dwa torbiele to może od tego...

Do góry