reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
wow, super K9chana!!!
[emoji3590][emoji8]
Który dc?

U mnie dziś 25 i test negatywny ale robiony nie z pierwszego moczu. Dziwne skurcze i klocia w podbrzuszu, wysypalo mnie na twarzy, zawsze przed okresem mam z 3, 4 syfki a teraz to tragedia i jeszcze jakieś naczynka :/i wydaje mi się jakby obramowki skutków się powiększyły albo sobie już coś wmawiam
31, jutro powinna teoretycznie przyjść @.
Uważaj na siebie i nie noś ciężkich rzeczy! W którym dc jesteś? Trzymam kciuki żeby były grube dwie krechy lada dzień

Dziewczyny zerknęłybyście na tą moją temperaturę? Pisałam o tym dwie strony wcześniej. Zaczynają mnie boleć sutki, zwykle tak mam po owulacji. W środę chwila prawdy czy pękł czy nie pękł.
Tak jest! Już mąż dał mi do wiwatu za to, ale odespalam i czuję się o wiele lepiej, a że mam testy jeszcze w domu, sprawdziłam, kreseczka ciemnieja [emoji3590]

Z tą temperatura to się już zastanawiałam ale niewiele wymyśliłam, nie wiem co o tym sądzić, więc niestety nie podpowiem, ale.... Też jestem z tych z niską temperatyra, przy 37,5 czuje się jakbym miała już blisko 39 st, a przy 39 jakbym miała ze 41 [emoji6]
który dzień cyklu?
31
1 robiony w czw następne 2 wczoraj i ostatni dziś...
Dziś zdecydowanie pozytywny, działajcie!!! :) [emoji3590]

Odnośnie tego co pisaliście do mnie to mamy widzę wszystkie tak samo. Jak ostatnio miałam piękna owulację to ten czas od owu do okresu to była masakra .... Tyle czekania ... A potem żal i smutek. A w tym miesiącu to żałobę miałam jak się dowiedziałam że nie mam owu w ogóle :( teraz już mi przeszło i czekam do okresu żeby się starać ale jak nie będzie owu to oszaleje chyba ....

reklama
Ja chyba jutro machnę teścik ;)
Ale to chyba bardziej na potwierdzenie negatywu
Odnośnie tego co pisaliście do mnie to mamy widzę wszystkie tak samo. Jak ostatnio miałam piękna owulację to ten czas od owu do okresu to była masakra .... Tyle czekania ... A potem żal i smutek. A w tym miesiącu to żałobę miałam jak się dowiedziałam że nie mam owu w ogóle :( teraz już mi przeszło i czekam do okresu żeby się starać ale jak nie będzie owu to oszaleje chyba ....
Ja po negatywach w 24 i 25 dc siedzę jak na bombie :-D

Do góry