KiedyPytam
Fanka BB :)
Ja bym już testowała chyba.... Nigdy nie wytrwałam jeszcze do dnia okresuA ja mam straszne nerwy, az mi się chce płakać ze złości. @ powinna być 20.08.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym już testowała chyba.... Nigdy nie wytrwałam jeszcze do dnia okresuA ja mam straszne nerwy, az mi się chce płakać ze złości. @ powinna być 20.08.
Trzymam kciuki za rozwój wydarzenOdpowiem Wam w ten sposob:Zobacz załącznik 1011032
[emoji3590][emoji8]wow, super K9chana!!!
31, jutro powinna teoretycznie przyjść @.Który dc?
U mnie dziś 25 i test negatywny ale robiony nie z pierwszego moczu. Dziwne skurcze i klocia w podbrzuszu, wysypalo mnie na twarzy, zawsze przed okresem mam z 3, 4 syfki a teraz to tragedia i jeszcze jakieś naczynka :/i wydaje mi się jakby obramowki skutków się powiększyły albo sobie już coś wmawiam
Tak jest! Już mąż dał mi do wiwatu za to, ale odespalam i czuję się o wiele lepiej, a że mam testy jeszcze w domu, sprawdziłam, kreseczka ciemnieja [emoji3590]Uważaj na siebie i nie noś ciężkich rzeczy! W którym dc jesteś? Trzymam kciuki żeby były grube dwie krechy lada dzień
Dziewczyny zerknęłybyście na tą moją temperaturę? Pisałam o tym dwie strony wcześniej. Zaczynają mnie boleć sutki, zwykle tak mam po owulacji. W środę chwila prawdy czy pękł czy nie pękł.
31który dzień cyklu?
Dziś zdecydowanie pozytywny, działajcie!!! [emoji3590]1 robiony w czw następne 2 wczoraj i ostatni dziś...
Trzymam kciuki za rozwój wydarzen
A bete planujesz robić ,czy czekasz na wizytę ?Na razie nie dziękuję Kochana, a ja niezmiennie trzymam kciuki za Ciebie [emoji3590]
Kochana, jak napiszesz do mnie coś nt bety, to zwariujeA bete planujesz robić ,czy czekasz na wizytę ?
Chociaż do poniedziałku... Korci zrobić jutro, bo wczoraj kupilam test.Ja bym już testowała chyba.... Nigdy nie wytrwałam jeszcze do dnia okresu
Ja po negatywach w 24 i 25 dc siedzę jak na bombieOdnośnie tego co pisaliście do mnie to mamy widzę wszystkie tak samo. Jak ostatnio miałam piękna owulację to ten czas od owu do okresu to była masakra .... Tyle czekania ... A potem żal i smutek. A w tym miesiącu to żałobę miałam jak się dowiedziałam że nie mam owu w ogóle teraz już mi przeszło i czekam do okresu żeby się starać ale jak nie będzie owu to oszaleje chyba ....