reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Nie dziwię cię się. Ja też. Właśnie mi zdemolowały owulację w tym miesiącu :( :( :( grrrrrr..... Ok 18 dni do następnych staranek. Oszaleje normalnie!!!!
To czekanie jest straszne, ma się poczucie marnowanego czasu, trzeba czekać na dni płodne, potem czekamy czy okres się pojawi a jak tak to na czas starań, masa czasu w poczekalni.

Nie wiem skąd nie mam pojęcia. A dowiedziałam się podczas badań w czasie ciąży którą straciłam w 9tc. Nie wiadomo czy toxo było powodem straty ale bardzo prawdopodobne.
A masz koty? Albo do czynienia z innymi zwierzakami? .... Ja uwielbiam takie podejście lekarzy. Jak sobie zrobiłam badanie na toxo i różyczkę przed staraniami to lekarz się na mnie patrzył jak na kosmitkę i powiedział po co mi te badania. K#&@A!!!!! ......

A masz koty? Albo do czynienia z innymi zwierzakami? .... Ja uwielbiam takie podejście lekarzy. Jak sobie zrobiłam badanie na toxo i różyczkę przed staraniami to lekarz się na mnie patrzył jak na kosmitkę i powiedział po co mi te badania. K#&@A!!!!! ......
Nie nie nie mam żadnych kotów ani innych zwierząt ale tak naprawdę można się zarazić również od miliona innych rzeczy także nie ma aż takiej reguły. Najważniejsze że już po wszystkim.

Dokładnie, to bardzo ważne badanie. I odradza się starań na kilka miesięcy w czasie przechodzenia choroby. Bo dzieją się naprawdę przykre rzeczy:(

Nie nie nie mam żadnych kotów ani innych zwierząt ale tak naprawdę można się zarazić również od miliona innych rzeczy także nie ma aż takiej reguły. Najważniejsze że już po wszystkim.

Dokładnie, to bardzo ważne badanie. I odradza się starań na kilka miesięcy w czasie przechodzenia choroby. Bo dzieją się naprawdę przykre rzeczy:(
Toxo jest nie tylko od kotow, mozna tez nabyc przez nie myte owoce i warzywa, grzebanie golymi rekami w ziemii itd... ja na rozyczke mam przeciwciala, ale na toxo nie...

reklama
Do góry