reklama
Olcia2052
Fanka BB :)
Nie załamuj się bądź dobrej myśli. Trzymam kciukiJuż 2 dni działamy. Czyli jeszcze dzisiaj jest szansa i jutro tylko. A pozniej trzeba czekać.
Ehh jak nic z tego znowu nie będzie to się zalamię
Olcia2052
Ja, jestem w 19dc i też kłuję mnie jajnik jak nigdyDziewczyny cały cykl kłuje mnie jajnik. Przed @ bolał, w trakcie @ bolał po @ przed owu boli... Co to może być martwię się że znowu mnie czekają jakieś problemy [emoji25]
To czekanie jest straszne, ma się poczucie marnowanego czasu, trzeba czekać na dni płodne, potem czekamy czy okres się pojawi a jak tak to na czas starań, masa czasu w poczekalni.Nie dziwię cię się. Ja też. Właśnie mi zdemolowały owulację w tym miesiącu grrrrrr..... Ok 18 dni do następnych staranek. Oszaleje normalnie!!!!
Olcia2052
Ból jak na owulacje miałam i w te dni staraliśmy się. Do tej pory miałam wszystko jak w zegarkuMoże owulacja? Na pewno [emoji3590]No i super, mam nadzieję że wszystko się uda [emoji6]Skonsultuj to może z lekarzem??? Jak ccaly cykl to coś dziwnego.
adzik
Nie wiem skąd nie mam pojęcia. A dowiedziałam się podczas badań w czasie ciąży którą straciłam w 9tc. Nie wiadomo czy toxo było powodem straty ale bardzo prawdopodobne.Skąd miałaś toxo? I jak to wykrylas?
KiedyPytam
A masz koty? Albo do czynienia z innymi zwierzakami? .... Ja uwielbiam takie podejście lekarzy. Jak sobie zrobiłam badanie na toxo i różyczkę przed staraniami to lekarz się na mnie patrzył jak na kosmitkę i powiedział po co mi te badania. K#&@A!!!!! ......Nie wiem skąd nie mam pojęcia. A dowiedziałam się podczas badań w czasie ciąży którą straciłam w 9tc. Nie wiadomo czy toxo było powodem straty ale bardzo prawdopodobne.
adzik
Nie nie nie mam żadnych kotów ani innych zwierząt ale tak naprawdę można się zarazić również od miliona innych rzeczy także nie ma aż takiej reguły. Najważniejsze że już po wszystkim.A masz koty? Albo do czynienia z innymi zwierzakami? .... Ja uwielbiam takie podejście lekarzy. Jak sobie zrobiłam badanie na toxo i różyczkę przed staraniami to lekarz się na mnie patrzył jak na kosmitkę i powiedział po co mi te badania. K#&@A!!!!! ......
Dokładnie, to bardzo ważne badanie. I odradza się starań na kilka miesięcy w czasie przechodzenia choroby. Bo dzieją się naprawdę przykre rzeczy
AsiaIN
Toxo jest nie tylko od kotow, mozna tez nabyc przez nie myte owoce i warzywa, grzebanie golymi rekami w ziemii itd... ja na rozyczke mam przeciwciala, ale na toxo nie...Nie nie nie mam żadnych kotów ani innych zwierząt ale tak naprawdę można się zarazić również od miliona innych rzeczy także nie ma aż takiej reguły. Najważniejsze że już po wszystkim.
Dokładnie, to bardzo ważne badanie. I odradza się starań na kilka miesięcy w czasie przechodzenia choroby. Bo dzieją się naprawdę przykre rzeczy
reklama
KiedyPytam
Ja też na toxo nie mam. A różyczkę przechodziłam jako dzieckoToxo jest nie tylko od kotow, mozna tez nabyc przez nie myte owoce i warzywa, grzebanie golymi rekami w ziemii itd... ja na rozyczke mam przeciwciala, ale na toxo nie...