reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Vici32 powoli, daj sobie czas by przeżyć to co się stało, nie zapomnisz tego to pewne ale nauczysz się z tym żyć, a siły i chęci na dalsze starania przyjdą. Daj czasowi czas[emoji3526]
Oj też nie wiedzialam że blizna po cesarce może komplikować temat.
Dziękuję, ja już myślę o kolejnych staraniach, tylko to pozwoli mi w jakiś sposób zapomnieć. Teraz tylko czekam na wizytę u lekarza, a potem znowu zaczynam działać:*

reklama
Dziewczyny która chodzi na monitoring. Pół godziny namawiałam lekarza by mi zrobił monitoring a on mówi że nie ma potrzeby, że mam przyjść między 14-16 dniem do niego a potem 22go wynik progesteronu i znowu do niego. I on będzie wiedział czy była owu. Ale jak np. Się okaże że owu nie było to ja bym wolała wiedzieć co się zadziało. Czy były pęcherzyki i nie pękły albo czy były i nie urosły albo czy nie było ich w ogóle. A czy jak ja będę w tych dniach to on coś z tego wywnioskuje?

KiedyPytam, mój też uznał że monitoring niepotrzebny mimo, że przepisał Clostilbegyt :confused:

Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test owu i wyszła wyraźna krecha, więc hormon był i w ciągu ok 2 dni powinna się rozpocząć owulacja, czyli dzisiaj. Dziś więc z ciekawości zrobiłam kolejny i też wyszła kreska ale bledsza. Czy to znaczy, że owulacja już była lub jest i hormon ten zanika?

Dziękuję, ja już myślę o kolejnych staraniach, tylko to pozwoli mi w jakiś sposób zapomnieć. Teraz tylko czekam na wizytę u lekarza, a potem znowu zaczynam działać:*
Jesteś super silna kobieta [emoji3590] nadal trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]
KiedyPytam, mój też uznał że monitoring niepotrzebny mimo, że przepisał Clostilbegyt :confused:

Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test owu i wyszła wyraźna krecha, więc hormon był i w ciągu ok 2 dni powinna się rozpocząć owulacja, czyli dzisiaj. Dziś więc z ciekawości zrobiłam kolejny i też wyszła kreska ale bledsza. Czy to znaczy, że owulacja już była lub jest i hormon ten zanika?
Dokładnie tak :) działac teraz trzeba [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Dziewczyny dziś mam 19 dc i odczuwam przez cały dzień klucie i ciągnięcia w jajnik co to może być l. Jeszcze tak dokuczliwe nigdy nie było

Już 2 dni działamy. Czyli jeszcze dzisiaj jest szansa i jutro tylko. A pozniej trzeba czekać.
Ehh jak nic z tego znowu nie będzie to się zalamię :(

reklama
Dziewczyny cały cykl kłuje mnie jajnik. Przed @ bolał, w trakcie @ bolał po @ przed owu boli... Co to może być martwię się że znowu mnie czekają jakieś problemy [emoji25]

Do góry