nnat.
Fanka BB :)
Jeju ja też tego nie znoszę... A czas ciągnie się w nieskończoność..Ja dziś 19 dc i już bym chciała sprawdzać ale i tak nie ma prawa nic wyjść tak wcześnie :/ nienawidzę tego czekania po owulacji.
Albo jakaś patologiczne rodzina i ciąża za ciąża...A nastolatki wpadają raz dwa. I takie mogą gdzie ta sprawiedliwość.
Kochana, jest mi tak strasznie przykro! Tak bardzo Ci kibicowalam i wierzyłam że wszystko będzie ok.... Trzymaj się cieplutko, mam nadzieję że masz wsparcie w domu, my też tu jesteśmy [emoji8] wierzę, że następny raz będzie szybciutko i wszystko pójdzie dobrze.Hej Kochane. Niestety była to ciąża biochemiczna. Teraz bardzo ciężko mi się po tym pozbierać, rozumiem to wszystko, że tak naprawdę gdybym nie zrobiła testu, bhcg, bym nie wiedziała bo wiele ciąż się tak kończy, rozumiem że często organizm odrzuca zarodki które są chore itp. Ale ja i tak nie mogę psychicznie sobie z tym wszystkim poradzic. Tak naprawdę zrozumie mnie tylko ta z Was, która to przeżyła. Od piątku cały czas jestem e innym świecie
Za to nie rozumiem tej niesprawiedliwości na świecie... [emoji17] I jest mi z tego powodu tak strasznie przykro... [emoji17][emoji17]
O tak, bo wokol mnie to każdy mówi "na spontanie", "nie staraj się", "powoli." itp... A to się tak nie da [emoji17] jeśli się tego tak strasznie pragnie...A ja wam powiem że fajnie by było i zdrowo moim zdaniem spotkać się w realu. Szkoda że nie mamy blisko w jedno miejsce. Zawsze to lepiej i zdrowiej jak dwie starające mogą przy kawie czy winie pojeczec na cały świat tak miałam w pierwszej ciąży. Znajoma od starań było nam razem łatwiej
Cześć, trzymam kciuki, u mnie to też 2 cykl, ale znowu u mnie to bardzo długie cykle [emoji2356]Cześć dziewczyny, też staram się o dziecko, to dopiero drugi cykl starań ale wiadomo każdy chciałby jak najszybciej osiągnąć cel. Moim problemem są krótkie cykle ostatnio 24 25 dni no i wiek, ale trzeba być dobrej myśli.Witajcie!
Trzymam kciuki [emoji110]
Chociaż nawet dzisiaj myślałam, że kobiety z krótkimi cyklami to mają lepiej... [emoji6]